Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κινδυνεύει η ζωή του Βάσκο μέσα στην φυλακή!!!

"Συμβόλαιο" για ατύχημα;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν μέσα από τα Σκόπια, από έντιμους ανθρώπους, Βουλγαρόφιλους αστυνομικούς, που δεν θέλουν να φέρουν βάρος στη συνείδησή τους την (έστω και άτυπη) συμμετοχή στη δολοφονία ενός ανθρώπου, ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς κινδυνεύει άμεσα στην φυλακή του Τέτοβο, όπου και βρίσκεται…
Οι πρώτες πληροφορίες, μιλάνε για «ατύχημα» που μπορεί να συμβεί από κάποιον «καβγά» ενός «θερμόαιμου εθνικιστή» έγκλειστου στην ίδια φυλακή… Οι άνθρωποι που μεταφέρουν την πληροφορία, φοβούνται πλέον και για την ίδια τους τη ζωή, επειδή διαπιστώνουν το ανηλεές του καθεστώτος του Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, λοιπόν, κινδυνεύει και μάλιστα άμεσα!!! Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, μας μετέφεραν ασφαλείς πηγές μέσα από τα Σκόπια. «Μάλιστα ο κίνδυνος δεν βρίσκεται μόνο στο προαύλιο, αλλά και στο κελί του Βάσκο, επειδή σκοπεύουν να τον δολοφονήσουν μακριά από τα μάτια ακόμη και των εγκλείστων - φυλακισμένων της φυλακής του Τέτοβο. Η εντολή είναι να μην υπάρχουν μάρτυρες…»…
Δύσκολα ανθρώπινο μυαλό μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος του μίσους του Νίκολα Γκρούεφσκι προς τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, αλλά το γεγονός είναι πως η μαφία των Σκοπίων έχει αναλάβει «την εκτέλεση».
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για τον Βάσκο;
Η «Δημοκρατία των Σκοπίων»;
Μήπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων;
Μα, με εντολή του Νίκολα Γκρούεφσκι οδηγήθηκε στην φυλακή ο Βάσκο…!!!
Ποιός θα λογοδοτήσει στην διεθνή κοινότητα εάν "χαθεί" ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς; Δυστυχώς, κανείς!!! Κι αυτό, επειδή δεν έχει καταγγελθεί όπως θα έπρεπε και δεν έχει πιεστεί όπως έγινε στο παρελθόν, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, κύριος Γκρούεφσκι...
Δυστυχώς, η Ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί, καθώς και ο πολιτικός κόσμος της χώρας, που έχει επιδοθεί ήδη στα καλοκαιρινά του μακροβούτια… Μόνο το ΠΑΜΜΕ δείχνει να θέλει να προσπαθήσει, μέσω της κίνησης που οργανώνει για μετάβαση Ελλήνων ακτιβιστών στην φυλακή του Τετόβου.
Τελικά, οι Έλληνες έτσι τιμούμε αυτούς που αγωνίζονται στο πλάι μας και που προσπαθούν για τα δικά μας συμφέροντα; Τους αφήνουμε εκτεθειμένους σε κοινούς εγκληματίες του ποινικού δικαίου αλλά και σε δικτατορίσκους που εποφθαλμιούν όχι μόνο την Ελληνική ιστορία, αλλά και Ελληνικά εδάφη…;!
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Den ksero ti na po...eisai sigouros gia tis plirofories pou sou exoun dosei Konstantine?

    Efxome o Vasko na tin vgalei zontanos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Εχουνε τρελαθεί στα Σκόπια για καλά-αλλά ελπίζω ό,τι εάν αυτές οι πληροφορίες είναι αληθινές οι διεθνές οργανώσεις θα πιέσον τον τύραννο Γκρουέφσκι να τον απελευθερώσουν τον κακομοίρη Βάσκο-οπότε πρέπει να του δωθεί άσηλο στην Ελλάδα αφού οι απάνθρωποι εκεί δεν υπολογοίζουν ούτε καν καμία φωνή ενάντια την ηλίθια "μακεδόντσι" προπαγάνδα τους. Αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να οδηγηθούν στη Χάγκη για εγκλήματα κατά ανθρώπινων δικαιομάτων.

    Ντροπή τους! Μιλάνε για παραμυθένια εγκλήματα εναντίον τους και δεν κοιτάζουν τα χάλια τους στην Φασιστική χώρα τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]