Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πυροβολισμοί κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη

Δεν υπάρχουν τραυματίες

Πυροβολισμοί αργά το βράδυ της Παρασκευής κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν σταθμευμένη στη Χαριλάου Τρικούπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που φορούσε βερμούδα και χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον κλούβας των ΜΑΤ, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Ακολούθησε καταδίωξη από άνδρες των ΜΑΤ, ο δράστης πυροβόλησε για δεύτερη φορά και στη συνέχεια χάθηκε στα στενά των Εξαρχείων.
Η Τροχαία έχει ήδη αποκλείσει τη γύρω περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του δράση.
Εντύπωση προκαλεί η ψυχραιμία με την οποία λειτούργησε, καθώς παρότι καταδιώχθηκε από σχεδόν ολόκληρη διμοιρία, μπόρεσε να πυροβολήσει και να εξαφανιστεί.
Εκπαιδεύονται νέοι τρομοκράτες;
Οι τελευταίες "δράσεις" φανερώνουν πλέον πως μία νέα γενιά "τρομοκρατών" δημιουργείται και πως τα "χτυπήματα" αποτελούν "βαπτίσματα πυρός", αναγκαία για την σωστή εκπαίδευση των νέων μελών των "τρομοκρατικών ομάδων". Θεωρείται σίγουρο πως πρόκειται για ομάδες που δραστηριοποιούνται για να παράσχουν παράλληλα ή πολλαπλά χτυπήματα, με κύριο σκοπό να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες. Η χρήση του όπλου, έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους για επερχόμενα "θανατηφόρα χτυπήματα" από "ειδικά εκπαιδευμένα" μέλη των τρομοκρατικών μονάδων.
Ο πόλεμος, κατά της πολιτείας και των πολιτών, που έχουν ανοίξει οι ομάδες όπως η "Σέχτα" ή ο "Επαναστατικός Αγώνας" θεωρείται δεδομένο πως βρίσκεται μόνο στην αρχή του. Η μελετημένη τελευταία αυτή προσέγγιση, με έμπειρο "πρωταγωνιστή", θεωρείται ως επίδειξη σε στελέχη που παρακολουθούσαν, αλλά και που ίσως συμμετείχαν στην διαφυγή αυτού που πυροβόλησε την κλούβα των ΜΑΤ. Η πολλαπλότητα και η ποικιλία των χτυπημάτων που έπονται, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, κυρίως λόγω του θράσους των "τρομοκρατών" που έχουν αναβαθμιστεί στον ψυχολογικό τομέα λόγω των επιτυχιών τους. Η αστυνομία θα πρέπει να φοβάται την δημιουργία "μιμητών" που θα προέλθουν από τον αντεξουσιαστικό χώρο (τύπου Κουνταρδά) και θα επιφέρουν μεγάλη σύγχυση στις ήδη υπάρχουσες αλλά και στις έρευνες των μελλοντικών χτυπημάτων των "τρομοκρατών".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]