Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα ΜΜΕ των Σκοπίων αρνούνται την φυλάκιση του Βάσκο

"Μιλάνε για Ελληνική Υστερία"

Στα Σκόπια κατάλαβαν ήδη την κουταμάρα ολκής που έκανε το καθεστώς Γκρούεφσκι με τον Βάσκο για 2η συνεχόμενη φορά και πάνε…να τα μπαλώσουν. Η "Nova Makedonija" σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα.. αδικαιολόγητα στράφηκε στην γνωστή αποτυχημένη τακτική, την οποία είχαν ακολουθήσει τα περισσότερα Σκοπιανά ΜΜΕ και την πρώτη φορά.
Έκαναν την εμφάνισή τους λοιπόν, οι γνωστές κατηγορίες για “νέο κύμα Ελληνικής Υστερίας” σχετικά με τον Βάσκο. Παράλληλα η εφημερίδα εφαρμόζει την ίδια αναποτελεσματική συνταγή, όπως ακριβώς και πριν 5 μήνες. Πιο συγκεκριμένα προωθούν τον ισχυρισμός πως δεν έχει συλληφθεί ή φυλακιστεί κανένας με αυτό το όνομα. Υποτίθεται τουλάχιστον αυτή ήταν η επίσημη απάντηση τόσο του Σκοπιανού Υπουργού Εσωτερικών όσο και των Υπεύθυνων στην Φυλακή του Τετόβου στον δημοσιογράφο της εφημερίδας.
Εμείς να υπενθυμίσουμε για μια ακόμα φορά τους επίσημους ισχυρισμούς των Σκοπιανών αρκετούς μήνες πριν.
“Δεν Υπάρχει Κανείς με αυτό το όνομα.”
“Ο Βάσκο είναι μη υπαρκτό πρόσωπο”
Σημειωτέον, πρόκειται για την ίδια εφημερίδα που πριν 5 μήνες περίπου φιλοξενούσε στις στήλες της, δηλώσεις της Σκοπιανής Αστυνομίας σύμφωνα με τις οποίες ο Βάσκο… δεν υπήρχε!!! Αφού αποδείχθηκε περίτρανα με ατράνταχτες αποδείξεις η ύπαρξη του Βάσκο, αναγκάστηκαν να ανασυνταχθούν και να ομολογήσουν πως είναι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Στο ίδιο έργο Θεατές για μια ακόμα φορά, με τους Σκοπιανούς να κάνουν το κορόιδο. Όπως και την 1η φορά όμως είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν οικτρά!!!
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]