Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο φασισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Να σταματήσουμε τους δολοφόνους της δημοκρατίας

Οι πόρνες της Νέας Τάξης προσπαθούν να γίνουν νταβατζήδες στο Internet

Προσπαθώντας να λειτουργήσουν με το σκεπτικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στον Γόρδιο Δεσμό, οι Ευρωπαίοι ηγέτες προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν το διαδίκτυο και την επικοινωνία των πολιτών. Επιχειρούν, με ένα εκτρωματικό νομοσχέδιο, να ορίσουν τι θα μπορούν να διαβάζουν και να βλέπουν οι πολίτες της Ευρώπης που θα χρησιμοποιούν στο μέλλον το Internet!!!
Πραξικοπηματικά ενεργούντες οι νοσηροί εγκέφαλοι των Βρυξελλών, στοχεύουν στην φίμωση της φωνής των πολιτών και επιθυμούν ουσιαστικά να επιβάλουν ένα καθεστώς αισχρής λογοκρισίας και χειραγώγησης του σύγχρονου Ευρωπαίου πολίτη. Η ενημέρωση, η επικοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών και η ψυχαγωγία, είναι οι τομείς που σήμερα κινούνται πλέον όλοι εκείνοι που αντιστέκονται στο «πλύσιμο εγκεφάλου» και στον αποπροσανατολισμό από την πραγματικότητα που επιθυμεί το «ιερατείο» να επιβάλλει στους λαούς και στις κοινωνίες. Ο φασισμός πλέον δεν έρπει αλλά έχει σηκωθεί όρθιος και προσπαθεί να κρύψει τις πραγματικές του διαθέσεις, που είναι η εξόντωση κάθε προσπάθειας μεταφοράς ελεύθερης άποψης, γνώμης και πληροφορίας.

Έτσι, θέλουν να επιβάλλουν «πακέτα επικοινωνίας στο Internet”, τα οποία θα πωλούνται από τους παρόχους συνδέσεων. Δηλαδή, όλοι όσοι θα συνδέονται στο Internet θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ιστοσελίδες (που θα έχουν αγοράσει με το «πακέτο») και σε ορισμένους τρόπους επικοινωνίας και κάτω από συγκεκριμένους κανόνες!!!
Αυτό θέλουν να περάσουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ και οι υπηρέτες των Νεοταξικών Σχεδίων.
Επιχειρούν πλέον την πλήρη παρέμβαση στην σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας.
Όλοι οι πολίτες καλούνται να διαμαρτυρηθούν και να απαιτήσουν από τα κόμματα της χώρας να δηλώσουν τις διαθέσεις τους για τα συγκεκριμένο θέμα. Η επιχειρούμενη απαγόρευση στην ελεύθερη επικοινωνία, η επιχειρούμενη δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης, η επιχειρούμενη καταπάτηση ΟΛΩΝ των δικαιωμάτων των πολιτών που παρέχονται μέσα από δημοκρατικά πολιτεύματα, πρέπει να σταματήσει τώρα, στην γέννησή της.
Φοβούνται την ελεύθερη έκφραση, τρέμουν την ελεύθερη επικοινωνία, εφιάλτης τους είναι η κοινωνία των ελεύθερα διακινούμενων ιδεών… Αν δεν τους συντρίψουμε τώρα, θα μας έχουν συντρίψει διαπαντός, επειδή θα ελέγχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Τι θέλουμε πραγματικά; Τι ονειρευόμαστε για το αύριο; Σε ποιόν κόσμο θέλουμε να ζούμε πραγματικά;
Κωνσταντίνος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]