Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

13η φορά όχι στα διόδια Τεμπών από Βιτάλη

Η Δημοκρατική Αναγέννηση δείχνει το δρόμο

Για 13η φορά ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Σταύρος Βιτάλης πέρασε τα διόδια των Τεμπών, αρνούμενος να τα πληρώσει επικαλούμενος την οδηγία 1999/62/EC της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτή τη φορά, ίσως ενημερωμένοι οι υπάλληλοι των διοδίων, δεν επιχείρησαν ούτε καν να ζητήσουν από τον κ. Βιτάλη τα στοιχεία του όπως έκαναν τις προηγούμενες, εδώ και 6 μήνες που ο εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Α. αρνείται συστηματικά να πληρώσει τα συγκεκριμένα διόδια.
Για μια ακόμη φορά, καλούνται οι πολίτες σε μαζική αντίσταση και άρνηση πληρωμής των κόντρα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία διοδίων.
Το μήνυμά μας:
Φτιάξτε τους δρόμους και μετά ζητήστε διόδια.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]