Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπακογιάννη: "Αν είχα μαγικό ραβδί θα άλλαζα την Παιδεία"

Ψάχνει για μαγικά η Ντόρα!!!!

Διαδικτυακή συνέντευξη έδωσε την Πέμπτη η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, σε ερωτήσεις χρηστών του twitter. Στην συνέντευξή της αυτή η κυρία Μπακογιάννη τοποθετήθηκε επί παντός επιστητού τονίζοντας πως είναι εναντίον του υφιστάμενου νόμου περί ευθύνης υπουργών, αλλά και πως εάν είχε ένα μαγικό ραβδάκι θα άλλαζε την Παιδεία.
Η υπουργός Εξωτερικών κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που υπέβαλαν μέλη του ιστότοπου "Twitter" και αφορούσαν τόσο σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας όσο και προσωπικά.

"Ήμουν κατά του νόμου περί ευθύνης Υπουργών" τόνισε η υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τα σκάνδαλα στα οποία φέρεται να εμπλέκονται Υπουργοί της κυβέρνησης, προσθέτοντας πως ο κάθε βουλευτής θα πρέπει να παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη ακριβώς όπως κάθε πολίτης.
"Ο κόσμος έχει μπει σε ένα κλίμα απαξίωσης της πολιτικής" διαπιστώνει η κυρία Μπακογιάννη, "αλλά αυτό είναι μια λάθος προσέγγιση" συμπληρώνει αμέσως μετά, αφού δεν μπορεί και οι 300 βουλευτές να έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις διαφθοράς.
Στο θέμα των ευρωεκλογών, η κυρία Μπακογιάννη είπε πως η εκλογική διαδικασία είναι πολύ σημαντική γιατί όσοι εκλεγούν θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες.
Η εκτίμηση της πάντως ήταν ότι οι ευρωεκλογές θα στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα σε ότι αφορούν θέματα εσωτερικού ενδιαφέροντος.
"Τα αποτελέσματα θα καταγράψουν τη βούληση και τα συναισθήματα της κοινωνίας για την Ελλάδα", συμπληρώνει η υπουργός. Αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε κάποια θέματα άφησε η κ. Μπακογιάννη, η οποία παραδέχτηκε τα λάθη της κυβέρνησης.
"Αργοπορήσαμε να λάβουμε αποφάσεις για ορισμένα θέματα" υπογράμμισε με νόημα η υπουργός.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Profanws h mhtsotakaina enoei pros to neotaxikoteron... Fysika, an htan ypourgos paidias 8a ta ekane skata san ta moutra ths kai 8a ekane analoges dhlwseis gia thn exwterikh politikh. Mou 8ymizei to simith sto navagio tou "samina". O "sovaros" politikos to mono pou vrhke na pei htan "dystyxos afth einai h ellada". Kai de vre8hke kanenas na tou ypen8ymisei oti aftos htan o pro8ypourgos ths. Aftos o geleios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]