Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισραήλ ξεσκεπάζει τον φασισμό του

Άριστοι μαθητές του Χίτλερ και των Ναζί

Ο λαός που υπέστη τα πάνδεινα από τον φασισμό του Χίλτερ (σύμφωνα με τις ιστορίες και την προπαγάνδα που φρόντισαν οι ίδιοι να δημιουργήσουν, αλλά στις ημέρες μας αμφισβητείται ποικιλοτρόπως) έχει μετατραπεί στον καλύτερο μαθητή του Αδόλφου και των Ναζί. Δεν μπορεί ειδάλλως να εξηγηθεί η άκρως φασίζουσα συμπεριφορά του Ισραηλινού πρεσβευτή του ΟΗΕ,ο οποίος θρασύτατα παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελβετίας και τολμά να την χαρακτηρίσει σε εχθρό του Ισραήλ! Ο λόγος; Η συνάντηση του Αχμαντινετζάντ με τον πρόεδρο της Ελβετίας κύριο Χάνς-Ρούντολφ Μερτς.
Δυστυχώς οι Ισραηλινοί, αυτοί που πέρασαν τα πάνδεινα εξαιτίας του φασισμού, τον χρησιμοποιούν ως πολιτικό όπλο, προσπαθώντας να στιγματίσουν χρησιμοποιώντας «λάσπη», οποιονδήποτε δεν συμβαδίζει με τα δικά τους συμφέροντα και με τα δικά τους σχέδια (πολιτικά ή μη). Μάλιστα, προτρέπουν (σαφής εντολή) σε αποφυγή και απλής χειραψίας με τον Ιρανό πρόεδρο, επειδή διαφωνούν μαζί του πολιτικά!!!

Εάν η διεθνής κοινότητα συνεχίσει να ανέχεται τις φασίζουσες συμπεριφορές της πολιτικής ηγεσίας του Ισραήλ (το οποίο οφείλει την ύπαρξή του στην διεθνή κοινότητα), αυτοαναιρείται και αυτόματα μεταβάλλεται σε υποχείριο και μαλακό υπογάστριο της Ισραηλινής επιθετικότητας. Ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε η διεθνής κοινότητα μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, να αναθεωρήσει την πρακτική της αντιμετώπιση έναντι των πρόσφατων εγκλημάτων πολέμου που πραγματοποιήθηκαν από την εισβολή του Ισραηλινού στρατού στην Λωρίδα της Γάζας και την χωρίς διακρίσεις δολοφονική διάθεση που επέδειξαν οι στρατιώτες έναντι αμάχων (κυρίως παιδιών και γυναικών). Μάλιστα, στην παρέμβασή του ο ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ, δεν διστάζει να πατήσει στα πτώματα των Εβραίων του Ολοκαυτώματος, προσπαθώντας να πιέσει διαμέσω της ιστορίας, ενώ την ίδια στιγμή η πατρίδα του γράφει νέες σελίδες στην ιστορία με αίμα αμάχων Παλαιστινίων.
Η διεθνής κοινότητα οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει την μισαλλοδοξία που διακατέχει την πολιτική ηγεσία στο Ισραήλ (αλλά και –δυστυχώς- σε μεγάλη μερίδα των πολιτών του) και να τοποθετηθεί ευθαρσώς απέναντι σε τακτικές παρεμβατισμού και «τρομοκράτησης» σε επίπεδο αρχηγών κρατών. Το χρέος που δεν αναγνωρίζει το ευνοημένο Ισραήλ, οφείλει να το υπενθυμίσει ο ΟΗΕ και να χαρακτηρίσει την πρόσφατη ενέργεια παρέμβασης στις διακρατικές σχέσεις της Ελβετίας, ως «παράδειγμα αχαριστίας» κηρύσσοντας ταυτόχρονα την επίσημη έναρξη ερευνών για τις δολοφονίες αμάχων που έχουν πραγματοποιηθεί εις βάρος Παλαιστινίων και που πραγματοποιήθηκαν από μονάδες στρατού του Ισραήλ. Ίσως, καλό θα ήταν η Ελβετία να προχωρήσει και σε ένα μέτρο αντιμετώπισης κατά της προσπάθειας παρεμβατισμού στα εσωτερικά της ζητήματα και στην εξωτερική της πολιτική, όπως η δέσμευση κεφαλαίων Ισραηλινών εταιρειών ή ιδιωτών… Και αν σκεφθούμε πως το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να κάνεις σε έναν Εβραίο είναι να του στερήσεις τον πλούτο του (χρήμα), ίσως να είναι και το μοναδικό κράτος στον κόσμο ολόκληρο, που μπορεί να πιέσει πραγματικά αυτόν τον εξόφθαλμο φασισμό του Ισραήλ, που αποτολμά με περίσσιο θράσος να παρεμβαίνει σε ζητήματα άλλων κρατών.
Κωνσταντίνος
Η είδηση όπως γράφτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή»
«Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ δήλωσε ότι «φιλοξενώντας τον Αχμαντινετζάντ, η Ελβετία μετατρέπεται σε ένα κράτος αρνητή του Ολοκαυτώματος και σε εχθρό του Ισραήλ».
Το Ισραήλ καταδίκασε την προβλεπόμενη για απόψε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελβετίας, Χανς-Ρούντολφ Μερτς, και τον Ιρανό ομόλογό του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στο πλαίσιο της Διάσκεψης «Ντέρμπαν ΙΙ» για το ρατσισμό, που πραγματοποιείται στη Γενεύη.
Η συνάντηση μεταξύ των δυο προέδρων έχει προγραμματισθεί για απόψε, στη διάρκεια δείπνου που θα παρατεθεί σε όσους συμμετάσχουν στη διάσκεψη, η οποία αρχίζει αύριο.
Το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τον Μερτς να αποφύγει τη χειραψία με τον Ιρανό πρόεδρο, ο οποίος υποστηρίζει την τρομοκρατία και αρνείται το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ.
Ο Αχμαντινετζάντ είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές της διάσκεψης αυτής. Ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Ααρον Λεσνο-Γιάαρ, δήλωσε στο ισραηλινό ραδιόφωνο ότι φιλοξενώντας τον Αχμαντινετζάντ, η Ελβετία κατά έναν «επονείδιστο τρόπο» μετατρέπεται σε ένα κράτος αρνητή του Ολοκαυτώματος και σε εχθρό του Ισραήλ.
«Ακόμα και αν η πρόθεσή της Ελβετίας είναι να ενθαρρυνθεί ο Ιρανός ηγέτης να υιοθετήσει μια πιο μετριοπαθή στάση, το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο», τόνισε ο ισραηλινός πρεσβευτής.
Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, το Ισραήλ ελπίζει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα αποφασίσουν να μποϋκοτάρουν την τελευταία στιγμή τη διάσκεψη αυτή, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισραήλ και των ΗΠΑ».
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα προτεινα η σημαια του Ισραηλ με το αγκυλωτο σταυρο να αφαιρεθει!

    Η κριτικη ειναι ευστοχη η προσβολη συμβολου ενος ολοκληρου εθνους οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αίτημα, τεκμηριωμένο, έγινε δεκτό και αφαιρέθηκε το σύμβολο ενός λαού, που το προσβάλλει όμως η πολιτική του ηγεσία συστηματικά και δίχως να σκέπτεται τις συνέπειες των πράξεών της. Η σκληρή πραγματικότητα, όμως, αναφέρει την έκρηξη του φασισμού μέσα στο Ισραήλ και αυτό πρέπει να σημειωθεί και να αναδειχθεί. Η προσβολή του συμβόλου τους, αλλά και των νεκρών τους (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται) γίνεται πρώτα από το φασίζων πολιτικό καθεστώς του Ισραήλ που δρα ανεξέλεγκτα και χωρίς να αισθάνεται πως είναι υπόλογο των πράξεών του απέναντι στην διεθνή κοινότητα. Προς χάριν των δημοκρατών Ισραηλινών πολιτών (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη) γίνεται και η αφαίρεση της σημαίας του Ισραήλ με τον αγκυλωτό σταυρό. Θα πρέπει όμως να μεριμνήσουν και οι ίδιοι ώστε να μην γραφτούν στην ιστορία ως "οι καλύτεροι μαθητές του Χίτλερ και του Γκαίμπελς"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]