Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισραήλ ψάχνει για πληροφοριοδότες μέσα στη Γάζα

Ψάχνουν για νέους στόχους...

Ισραηλινά μαχητικά έριξαν προκηρύξεις με αριθμούς εμπιστευτικών τηλεφωνικών γραμμών και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις οποίες οι Παλαιστίνιοι μπορούν να ενημερώνουν τις ισραηλινές αρχές για τις μετακινήσεις των στελεχών της Χαμάς.
Οι Παλαιστίνιοι τις ποδοπατούσαν χωρίς καν να τις κοιτάξουν.
Όπως η λογική μας καθοδηγεί, οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ γίνονται με βάση πληροφορίες που παίρνουν μέσα από την λωρίδα της Γάζας. Κατάσκοποι και πληροφοριοδότες είχαν επισημάνει από πριν έναν μεγάλο αριθμό στόχων, οι οποίοι σήμερα βομβαρδίζονται ανελέητα, χωρίς έξυπνες βόμβες, σκορπίζοντας αδιακρίτως τον θάνατο σε ένστολους και αμάχους...

Η ενέργεια αυτή των Ισραηλινών (αναζήτηση πληροφοριοδοτών) φανερώνει όμως και μία σκληρή πραγματικότητα, που διαδραματίζεται ταυτόχρονα με τους βομβαρδισμούς. Οι πληροφοριοδότες φαίνεται πως έχουν "λιγοστέψει". Και ήταν λογικά αναμενόμενο να συμβεί αυτό... Η Χαμάς, ενώ βομβαρδίζεται, ψάχνει, βρίσκει και εκτελεί τους "πρόθυμους" ή τους κατασκόπους, "κόβοντας" ουσιαστικά ένα σημαντικό μέρος των πληροφοριών προς το Ισραήλ.
Έτσι, τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σχεδιάζουν την εξαφάνιση της Γάζας, την ισοπέδωσή της και την μαζική σφαγή των παλαιστινίων, θέλουν κι άλλες πληροφορίες για να συνεχίσουν τους "αποτελεσματικούς" βομβαρδισμούς τους. Θέλουν πλέον πληροφορίες σε "πρώτο χρόνο" για να βομβαρδίσουν τις νέες θέσεις της Χαμάς. Και δεν διστάζουν να ρίξουν (προκλητικά) προκηρύξεις, αναζητώντας, έστω και έναν ελάχιστο αριθμό, από "πρόθυμους", οι οποίοι θα τους μεταφέρουν νέες πληροφορίες καινούργιων στόχων για βομβαρδισμό...
Κι εδώ αναρωτιέμαι: Εάν αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα, πόσοι και ποιοί θα ήταν οι "πρόθυμοι";
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]