Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Το κράτος - παραχαράκτης!

Γιατί δεν αντιδρά η Ευρώπη;

Μετά την παραχάραξη της εθνοτικής σύνθεσης και την παραχάραξη της ιστορίας, το αιώνια κουτοπόνηρο Τουρκικό κράτος έδωσε κυριολεκτικά… ρέστα!
Τώρα, με μιά κίνηση, πενταπλασιάζετε την αξία των χρημάτων σας. Μόνο με 40 λεπτά μπορείτε να αποκτήσετε μια Τουρκική λίρα και να την εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε μηχάνημα με κερματοδέκτη Ευρώ. Το νόμισμα είναι ταυτόσημο των 2 Ευρώ και είναι βέβαια πρόκληση για την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα που όμως τηρεί σιγήν ιχθύος.

Το καταλαβαίνουμε να σιωπά η ΕΕ στις γενοκτονικές συνήθειες των γειτόνων. το ίδιο και στο βιασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αλλά και σε μια άκρως αντικαπιταλιστική παρατυπία σαν και αυτή; Βρε Φραγκολεβαντίνοι πάνω που πάμε να βρούμε μια δικαιολογία για την μαζοχιστική φιλοτουρκική σας στάση, μας εκπλήσσετε. Είστε βρε καπιτάλες του κερατά ή όχι; Πως ανέχεστε αυτή την παραχάραξη με κρατική βούλα; Με τις βασικές νομισματικές αρχές, αφήνετε απροστάτευτο το Ευρώ, όσο μικρή και αν είναι η τάση απαξίωσης από το συγκεκριμένο γεγονός.
Εάν την ίδια εξυπνάδα είχε κάνει λ.χ. η Σερβία θα κρατούσατε την ίδια στάση;
Από Olympia.gr

Σημείωση ιστολογίου:
Το συγκεκριμένο κέρμα κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2005... Τόσο καιρό δεν μίλησε κανείς γι αυτό και ιδιαίτερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα... Γιατί άραγε;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]