Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μηνύματα αλυτρωτισμού εις βάρος της Ελληνικής Ηπείρου

Η Σημαία του ανεξάρτητου Κοσόβου

Τί μηνύματα κρύβει;

Αυτή είναι Η Σημαία του Κόσσοβου που καθιερώθηκε μετά την μονομερή διακήρυξη της ανεξαρτησία τους στις 17 Φεβρουαρίου του 2008. Με μιά πρώτη Ματιά δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, το περίγραμμα του "κράτους" του Κόσοβου πάνω σε μπλε φόντο και από πάνω 6 αστέρια.
Και εδώ είναι το μυστικό... τα αστέρια!

Kάθε ένα συμβολίζει και μια "αλύτρωτη" περιοχή της υποτιθεμένης "Μεγάλης Αλβανίας"
1. Κόσοβο
2. Μαυροβούνι(Podgorica,Ulcinj κ.λ.π.)
3. Σκόπια (Τετοβο)
4. Presevo Valley
5. Medveda και Bujanovac στη Σερβία
6.Και φυσικά την δική μας Ήπειρο(Cameria) κατά το γνωστό!!!
Βέβαια η επίσημη άποψη του κρατιδίου του Κοσόβου που έγινε Ανεξάρτητο με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ ,της Αμερικής ,αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδος(Πλην Της Κυπριακής Δημοκρατίας)…, είναι ότι συμβολίζει τις έξι εθνότητες (Αλβανοί - Σέρβοι - Ρωμά - Ασκάλι - Γύφτους - Βοσνίους) ή τις έξι μεγάλες διοικητικές περιοχές του Κοσόβου που διαβιούν οι παραπάνω.
Φυσικά για τον λαό και προπάντων για τον Πρωθυπουργό Χακίμ Θάτσι (πρώην αρχηγό του ΟΥΤΣΕΚΑ) συμβολίζει τις άνωθεν αλύτρωτες περιοχές και είναι ένα κοινό μυστικό που πάει από στόμα σε στόμα!
Όλοι οι Αλβανοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτό συμβολίζουν τα αστερία ασχέτως του ότι δεν θα το ακουστεί ποτέ από επίσημα χείλη!!!
Να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε την πραγματικότητα αντικειμενικά, πρώτα από όλα πέτυχαν την ανεξαρτησία, την δημιουργία κρατιδίου από το μηδέν, να δούμε πως θα επιχειρήσουν το επόμενο βήμα...
Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά έχοντας συμπαραστάτη την κυβέρνηση των ΗΠΑ...
Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση τον χρόνο που θα πάρει και την σειρά προσαρτήσεων που επιδιώκουν...
Την εκτίμηση την αφήνω για την Ελληνική Διπλωματία, εάν υπάρχει, και την Ελληνική κυβέρνηση...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]