Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ πρόεδρος, εκεί πρόεδρος, ποιός είναι ο πρόεδρος τελικά;

Το κυνήγι του χαμένου Προέδρου

ή στο κυνήγι του... "θησαυρού";


Νέα επίθεση κατά του τέως προέδρου του ΣΥΝ Αλαβάνου με αιχμές για τον νυν πρόεδρο Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος Κωνσταντόπουλος! Ο πρώην Νίκος Κωνσταντόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα REALnews ότι ο τωρινός Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο ουσιαστικός πρόεδρος γιατί πραγματικός πρόεδρος είναι ο τέως Αλέκος Αλαβάνος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρει: «Έπειτα από έναν χρόνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αλέκος Αλαβάνος, που ήταν πρόεδρος, έπρεπε να φύγει για να ξαναείναι στην πράξη πρόεδρος, όπως επίσης και γιατι ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν ήταν πρόεδρος, έπρεπε να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, για να μην είναι και πάλι ουσιαστικά πρόεδρος».

Ο Κωνσταντόπουλος μιλά για "καινοφανές σχήμα πολιτικής λειτουργίας" και ρίχνει γέφυρες στην ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ που άλλωστε έχει ανεβάσει τελευταία τους τόνους της κριτικής της στην πλειοψηφία του ΣΥΝ με αφορμή τη στάση απέναντι στους κουκουλοφόρους.
Προφανώς στις κινήσεις στο χώρο του ΣΥΝ πρέπει να υπολογίσουμε και την επανεμφάνιση του διαχρονικά ουσιαστικού προέδρου του Λεωνίδα Κύρκου που διαχώρισε τη θέση του από την πλειοψηφία και έθεσε ουσιαστικά ζήτημα για τη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας λαθεμένες όλες τις αποφάσεις του τελευταίου συνεδρίου του κόμματος.
Αν προσθέσουμε και τη σιωπή για όλα αυτά του υπό τον Λαφαζάνη Αριστερού Ρεύματος έχουμε μια αρκετά ευκρινή εικόνα του... κουλουβάχατου.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Συνασπισμός... κατασκευάστηκε για υπάρξει συγκυβέρνηση. Είναι λογικό λοιπόν να βγαίνουν μαχαίρια τώρα που μπαίνουν οι όροι για την επόμενη "κυβερνητική συμμαχία".
Η αντίφαση που επισημαίνει ο Κωνσταντόπουλος, αποδεικνύει περίτρανα τα πολιτικά παιχνίδια των συγκυβερνήσεων που ήταν και είναι στα σκαριά.
Η καθυστέρηση της υλοποίησης αυτών των «νταβατζήδικων» σχεδίων έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τους «παίκτες», τύπου Αλαβάνου: Συνειδητά πιόνια των «νταβάδων».
Αυτό, όπως και πολλά άλλα αρχίζουν να το βλέπουν καθαρά πολλοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Γι’ αυτό το λόγο, το συνονθύλευμα βρίσκεται σε τέτοια τρικυμία…
Και η τρικυμία θα μετεξελιχθεί σε ωκεάνια κύματα και θύελλες…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]