Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική φρεγάτα έπλεε σήμερα έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού…

Η ανικανότητα στο μεγαλείο της!!!

Η φρεγάτα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού TURGUT REIS F241, συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη άσκηση ACIK DENIZ έπλευσε ανενόχλητη, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλούς διέλευσης, κατά μήκος όλων σχεδόν των ανατολικών ακτών της Αττικής, πλησιάζοντας ελάχιστα μίλια στο σπίτι του Έλληνα πρωθυπουργού που βρίσκεται στη Ραφήνα. Να σημειωθεί ότι η φρεγάτα ήταν ορατή από την Ραφήνα!!!
Η πορεία της τουρκικής φρεγάτας ήταν από το ακρωτήριο Καφηρέας (μεταξύ της νήσου Άνδρου και της Εύβοιας) μέχρι έξω από το Λαύριο, δυτικά της νήσου Κέας και σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές της Ανατολικής Αττικής!

Αμέσως μετά άλλαξε την πορεία της και επέστρεψε προς το ανοιχτό Αιγαίο πέλαγος περνώντας από το στενό του Καφηρέα, γύρω στις 5 το απόγευμα, έχοντας ενεργοποιημένους όλους τους αισθητήρες των οπλικών της συστημάτων, δηλαδή είχε στοχοποιήσει όλους τους χερσαίους, υδάτινους και εναέριους πιθανούς στόχους της!!!
Η κίνηση της Τουρκικής φρεγάτας είχε εντοπιστεί εγκαίρως από τα ναυτικά παρατηρητήρια της περιοχής και παρακολουθούνταν συνέχεια από την Ελληνική φρεγάτα Μπουμπουλίνα του πολεμικού μας ναυτικού, όπως υποστήριξε το ΓΕΕΘΑ.
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά, ιστορικά, που οι Τούρκοι προβαίνουν σε τέτοια μεγάλης κλίμακας πρόκληση.
Να υποθέσουμε πως ο Τούρκος καπετάνιος έμαθε πως στην περιοχή υπάρχει καλή… ψαριά ή καλή τσιπούρα;
Από το DefenceNet



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ντροπή σας γραικύλοι,ανίκανοι,καραγκιοζάκια του κερατά.ΟΥΣΤ ΡΕ!!!ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!Είναι το μόνο καλό που μπορείτε να κάνετε σ'αυτή την έρημη χώρα.ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]