Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισραήλ έτοιμο να μπει στον Λίβανο!!!

Οι εγκληματίες συνεχίζουν...

Το Ισραήλ συγκεντρώνει στρατεύματα, τανκ, πολεμικά οχήματα και ελικόπτερα Απάτσι στα ΙσραηλινοΛιβανέζικα σύνορα. Επίσης έστειλε τηλεφωνικά μηνύματα στους κατοίκους του Νότιου Λιβάνου όπως έκανε και στους κατοίκους της Γάζας για να τους προειδοποιήσει για ενδεχόμενη επιχείρηση...
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται μπροστά στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, των μεγάλων αρχηγών και των απλών ανθρώπων. Άλλο ένα μαζικό έγκλημα έχει δρομολογηθεί και ίσως να είναι υπόθεση ωρών να ανοίξουν πυρ οι σύγχρονοι ναζί κατά αμάχων και πάλι.
Η ελπίδα όλων μας (και όχι μόνο αυτών που στοχεύονται από τα υπερσύγχρονα όπλα του κράτους δολοφόνου) στρέφονται πλέον αγωνιωδώς προς τις μεγάλες δυνάμεις, ελπίζοντας πως κάποιος "μεγάλος" θα αποδείξει την δύναμή του και θα στραφεί κατά των εγκληματιών.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]