Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνικό Κτηματολόγιο: Καταγγελία σκανδάλου εξ Αμερικής

Διακεκριμένοι ομογενείς καταγγέλουν...

Μια αποκάλυψη, με σοβαρές αποχρώσεις ενδείξεις εκτός των άλλων και πολιτικού οικονομικού σκανδάλου, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το Greek American News Agency -με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα- στην συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία με άγνωστες -προς το παρόν -τις διαστάσεις που θα προσλάβει, αναμένεται να ταράξει, τα ήδη διαταραγμένα ύδατα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Εξελίξεις που οδήγησαν αναγκαστικά και στον τελευταίο ανασχηματισμό. Τα όσα θα διαβάσετε και θα ακούσετε πιθανόν σε άλλη περίοδο να μην προσλάμβαναν τέτοιες διαστάσεις, μετά όμως τα όσα δήλωσε με έμφαση για πολλοστή φορά στην 5αετια της διακυβέρνησης του ο Ελληνας Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής- αμέσως μάλιστα μετά τον ανασχηματισμό τροφοδοτώντας με νέες ελπίδες τον Ελληνικό λαό για διαφάνεια και εσωτερική αυτοκάθαρση- σίγουρα αποκτούν ιδιαίτερα βαρύνουσα πολιτική σημασία. Αποδεχόμενοι πάντα καλή τη προθέσει τα όσα με έμφαση δήλωσε ο κ. Καραμανλής ως απόλυτα ειλικρινή μετά τον ανασχηματιμό και ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί - και παρακάτω θα κατανοήσετε την σημασία της επισημανσης αυτής- εξελέγη με την σημαία της πολιτικής και ηθικής κάθαρσης!

Επί πλέον δε, όπως είναι γνωστό η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής, επανεξελέγη κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες τον Σεπτέμβριο του 2007 άρα δείχνει να τον εμπιστεύται ο λαός διότι κυρίως και βασικό διαρκώς επαναλαμβανόμενο επιχείρημα στην εκλογική εκστρατεία της κυβερνώσας παράταξης -ήταν και είναι- κατά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και ανώτερων κυβερνητικών στελεχών η πάταξη κάθε κρατικής σπατάλης. Πάταξη της διαφθοράς στους κόλπους του δαιδαλώδους κρατικού μηχανισμού. Πάταξη -η οποία θα απέφερε κατά τις κυβερνητικές διακηρύξεις- εξοικονόμηση πόρων από την μείωση κρατικών δαπανών. Μείωση(κρατικής σπατάλης και δημόσιου χρήματος) που υπολόγιζαν οι σχεδιάζοντες το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, να αποφέρει στα κρατικά ταμεία ετησίως περισσότερα των 10.000.000 Euros! Χρήματα που θα πήγαιναν κάπου αλλού(π.χ. στην παιδεία) και που φυσικά κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε! Αντιθέτως γιγαντώθηκε το κράτος και μέσα του φώλιασαν δεκάδες περιπτώσεις σαν αυτή που σήμερα αποκαλύπτουμε.

Στο ηθικό πολιτικό και οικονομικό αυτό σκάνδαλο που σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας φαίνονται να εμπλέκονται ανώτερα στελέχη από δυο κυρίως υπουργεία, το υπουργείο ανάπτυξης και το υπουργείο εξωτερικών. Πιο συγκεκριμένα: στελέχη με αργομισθίες που υπάγονται απευθείας στην αρμοδιότητα του Θ. Κασσίμη {βλ Ντόρα Μπακογιάννη}, αλλά στο ίδιο πλέγμα συμφερόντων φαίνεται να εμπλέκονται και κρατικοί λειτουργοί άλλων φορέων όπως η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης- και ας το δει αυτό πολύ καλά ο κ.Γκιουλέκας πρώην συνάδελφος και μάλιστα καλός- η οποία ως συνήθως κατευθύνει τις κρατικές διαφημίσεις! Παρακάτω θα καταλάβετε πώς και με ποιο τρόπο εμπλέκονται συγκεκριμένα στελέχη της Γ.Γραματείας ενημέρωσης, τα οποία δεν χρειάζεται καν να κατονομαστούν...

Τα όσα καταγγέλονται επίσημα και επώνυμα παραπέμπουν κυρίως και πρωτίστως στους κ. Κυπαρισσίδη (διευθυντή Γραμματείας απόδημου Ελληνισμού), τον πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ κ. Χ. Γούλα και ημέτερους σε κυβερνητικά προσκολλυόμενους φορείς αφενός και αφετέρου αφορούν άμεσα τον συντονιστή του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο ως βασικό εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο πολλαπλών διαστάσεων για την Ομογένεια των ΗΠΑ.

Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]