Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η προβοκάτσια

Χρειάζεται προσοχή από όλους

Στα τελευταία κρίσιμα 24ωρα που περνάει η χώρα, θα πρέπει να τονιστεί πως ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι ορατός, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο. Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, για να παραχθούν συγκεκριμένα (πάντα καταστρεπτικά) αποτελέσματα.
Τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει κατά τις προηγούμενες ημέρες, και τα οποία συνιστούν παράγοντες αυξημένου κινδύνου για να εμπλακεί η χώρα σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, έχουν ανησυχήσει τις υπηρεσίες ασφάλειας αλλά και τους πολίτες που μπορούν (ακόμη) να σκέφτονται και να ενεργούν με βάση το λογικό και όχι το θυμικό μέρος του εγκεφάλου τους.

Οι κουκουλοφόροι, που αποδεικνύεται ότι αποτελούνταν από μεγάλους αριθμούς αλλοδαπών, κυρίως Αλβανικής καταγωγής, είναι ένας παράγοντας που τείνει να αποσταθεροποιήσει την εσωτερική ομαλότητα της χώρας, εάν δεν ελεγχθεί και δεν απομονωθούν συγκεκριμένα στοιχεία (πρόσωπα) που συγκεντρώνουν επάνω τους πλήθος στοιχείων παράνομων ανθελληνικών δράσεων. Η μεταχείριση του πλήθους και η μετατροπή του σε όχλο, είναι εφικτά και ποθητά από πράκτορες που δρουν στη χώρα μας και που εργάζονται προς την κατεύθυνση της αποσταθεροποίησης της ειρήνης και της ομαλότητας.
Οι σχέσεις Αλβανών «μεταναστών» που πιθανολογούνται ότι υπάρχουν με τρομοκρατικές οργανώσεις, κάνουν ιδιαίτερα εκρηκτικό το «μείγμα» και αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες προβοκατόρικης ενέργειας με σκοπό την επανάληψη των επεισοδίων του Δεκεμβρίου.
Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και η αρνητική κλιμάκωσή τους, είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να παραβλεφθεί και που δυστυχώς προοιωνίζει συγκρουσιακές καταστάσεις μικρής (μερικών ωρών) ή μεγαλύτερης διάρκειας (μερικών ημερών) με εμπλοκή Ελληνικών στρατιωτικών μονάδων. Η αφορμή μπορεί να δοθεί μετά από μία προβοκατόρικη ενέργεια που μπορεί να πραγματοποιηθεί ιδιαίτερα στην περιοχή της Θράκης, αλλά και των Δωδεκανήσων. Οι δράσεις που αναπτύχθηκαν πρόσφατα στην περιοχή της Θράκης, από ομάδες Τούρκων βουλευτών και τα "ενημερωτικά" ταξίδια που έκαναν, η «υποδομή» που έχει δημιουργηθεί από πράκτορες της Άγκυρας και η μετάθεση του πρώην προξένου της Τουρκίας στο Προξενείο της Κομοτηνής (εμπειρότατος στην διαχείριση -αλλά και στη δημιουργία- κρίσεων και στην δημιουργία εντυπώσεων, πρωτεργάτης του προπαγανδιστικού –και όχι μόνο- έργου μέχρι και την ολοκλήρωση της δημιουργίας του Κοσόβου), δημιουργούν το μαλακό εκείνο υπογάστριο που μπορεί να υποδεχθεί, να ανεχθεί, να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει μία ακραία προβοκατόρικη ενέργεια, εκτελεσμένη από ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες της ΜΙΤ.
Σε κάθε περίπτωση, η προβοκάτσια, που αναμένεται και που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί, θα επιδιωχθεί να είναι δολοφονικού χαρακτήρα, προκειμένου να οδηγήσει σε μεγαλύτερη έκρηξη, αλλά και σε «δικαιολογημένη» σύγκρουση.
Είτε η προβοκατόρικη ενέργεια γίνει μέσα στην Αθήνα (από τους αλλοδαπούς), δημιουργώντας μία χαοτική και επικίνδυνη για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας κατάσταση (δημιουργώντας παράλληλα πολύ καλές προϋποθέσεις στην Τουρκία για να εκμεταλλευτεί την «κατάσταση»), είτε στην περιφέρεια για να την εκμεταλλευτεί καταλλήλως το στρατιωτικό κατεστημένο (αλλά και ο ίδιος ο Ερντογάν) και να περάσει σε «δράση» εναντίον της Ελλάδας, μόνο σε δύσκολη θέση θα φέρει την Ελλάδα, η οποία θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά της εν μέσω τραγικών εξελίξεων...
Η προβοκάτσια, είναι αυτή τη στιγμή ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος που υπάρχει για την χώρα και που απειλεί την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.Η ειρήνη και η ομαλότητα, είναι χρέος του κάθε πολίτη και πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού μέχρις ότου μπορέσουμε ως κράτος να αντιπαρέλθουμε την δύσκολη (συγκυριακά;) χρονική στιγμή.
Προβοκάτορες υπήρξαν πολλές φορές στην ιστορία του ανθρώπου, ελπίδα του ιστολογίου είναι να μην μπορέσουν να ενεργήσουν εις βάρος της Ελλάδας.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]