Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυστηρό μήνυμα του Μεϊμαράκη προς τους Τούρκους

Έτοιμες για όλα οι Ένοπλες Δυνάμεις

"Η συμπεριφορά των Τούρκων δεν είναι ψύχραιμη και δεν συνάδει με αυτήν ενός μέλους του ΝΑΤΟ που θέλει να γίνει και μέλος της Ε.Ε", δήλωσε ο κ.Μεϊμαράκης προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Διαβεβαίωσε τους... Έλληνες για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Οι έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας".

Λίγες ώρες μετά την απάντηση του υπουργού Αμυνας Ευ. Μεϊμαράκη στην Άγκυρα για τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, η Τουρκία συνεχίζει την πολιτική της κλιμάκωσης της έντασης.
Έτσι, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, τουλάχιστον τέσσερα τουρκικά Φάντομ πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]