Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λάβαμε την προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα - Πανελλήνια Αποκλειστικότητα

Η προκήρυξη "μυρίζει" δυσκολία

Τo Παρατηρητήριο είχε τη μέγιστη τιμή να λάβει την προκήρυξη του "Επαναστατικού Αγώνα", για τη δολοφονική επίθεση κατά του 21χρονου αστυνομικού στα Εξάρχεια πριν από δύο ημέρες. Με τηλεφώνημα στα γραφεία του Παρατηρητηρίου, σήμερα το πρωί και ώρα 7:03 πμ, άγνωστη ανδρική, ολίγον θηλυπρεπής, φωνή μας ενημέρωσε ότι είχε αφήσει σχετική προκήρυξη (τυλιγμένη στην εφημερίδα "Αυγή") σε κάδο σκουπιδιών στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, πλησίον του καταστήματος του κ.Λάκη Γαβαλά. Την περισυλλέξαμε και σας την παρουσιάζουμε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, σε πείσμα της Ελευθεροτυπίας, του Ποντικιού και του Μάκη.

Αγαπητέ κύριε Παναγιωτά,

αναλαμβάνουμε την ευθύνη γιά την επίθεση κατά του αστυνομικού οργάνου (Μπάτσου, γουρουνιού, μπασκίνα κλπ) που έλαβε χώρα στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εμείς το κάναμε και είμαστε περήφανοι που τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο γιά επιστροφή της εγχώριας τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Θέλαμε να λάβουμε έστω και 15 λεπτά δημοσιότητας και αυτήν τη φορά ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Γίναμε θέμα στο Ρόϊτερ, στο Ασοσιείτεντ Πρες, στο Σκάϊ Νιούζ, στο Μπε-μπε-σι και αλλού. Να πάμε στην ουσία τώρα. Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας.

Επιθυμούμε να φέρουμε το χάος στην ελληνική κοινωνία. Μας αρέσει, ηδονιζόμαστε από την αίσθηση ανασφάλειας που κατέχει τους πολίτες και το κράτος. Είμαστε διατεθειμένοι να ρεζιλέψουμε την ελληνική Αστυνομία παγκοσμίως και γι' αυτό δε θα διστάσουμε να κάνουμε ρεζίλι όλη τη χώρα, να τρομοκρατήσουμε τον φιλήσυχο πολίτη ο οποίος είναι ο βασικός εχθρός μας. Το καλάσνικοφ είναι πλέον προέκταση του χεριού μας, οι πέτρες η συνέχεια των δαχτύλων μας, οι βόμβες μολότοφ είναι το νέκταρ που μας τρέφει. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δε μπορούμε να φέρουμε την πολυπόθητη επανάσταση.

Είχαμε σκοπό να σας αναλύσουμε παρακάτω, σε καμιά 10αριά σελίδες όπως έκανε ο σύντροφος Κουφοντίνας παλαιότερα, τα υψηλού διανοητικού επιπέδου ιδεολογικά μας κίνητρα. Να σας εξηγήσουμε τι εστί η "επαναστατική ιδεολογία" που έχουμε διαμορφώσει και την οποία θέλουμε να επιβάλλουμε σε όλον τον κόσμο, με τη βία εννοείται. Προτιμήσαμε όμως, γιά να μη σας κουράσουμε αλλά και γιά συντομία χρόνου, μιάς και ετοιμάζουμε τις επόμενες 10 δολοφονικές επιθέσεις, να σας δείξουμε μιά εικόνα-ντοκουμέντο. Διότι, όπως λέει και μιά κινέζικη παροιμία, μιά φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις:


Ζήτω η Επανάσταση. Ζήτω ο Ένοπλος Αγών. Ζήτω η Βία, το Χάος και οι Αλληλοσκοτωμοί!


Τ.Ο.(Τρομοκρατική Οργάνωσις) "Επαναστατικός Αγώνας".

Αθήνα, 17/11/1974. Εεεε, συγνώμη λάθος. --- Αθήνα, 6/1/2009.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]