Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ΗΠΑ «ονειρεύονται» πραξικόπημα στην Ελλάδα!!!

Παλιά τους τέχνη… κόσκινο!

Ποιοί πολιτικοί είναι "πρόθυμοι";

Μία νέα στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα, θα ήθελαν πάρα πολύ οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αν δώσουμε βαρύτητα στα γραφόμενα του πολύ καλά ενημερωμένου ιστότοπου «Prison Planet» και σε δημοσίευμά του με τίτλο «Η CIA προετοιμάζει εγκαθίδρυση στρατιωτικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα» και με υπότιτλο «Η πραγματική αιτία πίσω από τις ταραχές μπορεί να σχετίζεται με τους ρωσικούς αγωγούς».
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα που υπογράφεται από τον Paul Joseph Watson, γίνεται σαφής λόγος για την εγκατάσταση στη χώρα μας ενός στρατιωτικού καθεστώτος και μίας κυβέρνησης η οποία θα έχει πολύ φιλικές διαθέσεις προς τις ΗΠΑ, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα πλήρως από την «επιρροή» της Ρωσίας!

Σε όσους απορούν, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανήκει σε σενάρια που κατασκευάζονταν την δεκαετία του ’50 ή του ’60, ούτε έχει «στηθεί» αναφερόμενο σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής ή της Κεντρικής Ασίας. Ο αμερικανός αναλυτής αναφέρεται σαφώς στην χώρα μας, την Ελλάδα και «πλέκει» το συγκεκριμένο σενάριο με αφορμή τις ταραχές που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κατά τον Δεκέμβριο του 2008.
Η μελέτη που αναπτύχθηκε από τον συγκεκριμένο μελετητή και την ομάδα του, ουσιαστικά καταβάλει προσπάθεια ώστε να παραλληλίσει την αναπτυσσόμενη σχέση Αθήνας – Μόσχας με την εποχή της δικτατορίας των συνταγματαρχών του 1967, όπου οι «δημοκρατικές δυνάμεις» μέσω της πρωτοβουλίας τους «έσωσαν» την χώρα από τον Σοβιετικό «κίνδυνο», πάντα με βοήθεια της CIA.Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσπαθεί ουσιαστικά να παρομοιάσει τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας με έναν κομμουνιστικών ιδεολογιών και τάσεων πολιτικό ηγέτη, ο οποίος προωθεί τα Σοβιετικά συμφέροντα και ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου!!!
Σύμφωνα πάντα με την «μελέτη», κατά τη διάρκεια των ταραχών «παρατηρήθηκε και η συγκέντρωση στρατευμάτων με σκοπό την καταστολή της εξέγερσης, κάτι που οι Έλληνες οπλίτες αρνήθηκαν να κάνουν»!!!
Τέλος, η ανάλυση κλείνει με το ερώτημα εάν η CIA ουσιαστικά ετοιμάζει ένα νέου τύπου «1967» στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, με σκοπό την πτώση μίας μη φιλικά διακείμενης προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ κυβέρνησης.
Δεν χωράει αμφιβολία, πως οι συντάκτες της συγκεκριμένης ανάλυσης αγνοούν πολλά σημαντικά στοιχεία για την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Όπως φυσικά αγνοούν (μάλλον ηθελημένα) πως είναι αδύνατον να υπάρξει στρατιωτικού τύπου πολίτευμα σε μία χώρα που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Περισσότερο σαν μήνυμα προς τον κύριο Καραμανλή και σε κάποια μέλη της κυβέρνησής του μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη γελοιότητα.
Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι: ποιοι είναι οι πρόθυμοι που έχουν την διάθεση να εκθέσουν πολλαπλώς την Ελλάδα, προκειμένου να της αφαιρέσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και να την γυρίσουν 50 χρόνια πίσω; Υπάρχουν άραγε αυτοί που θα παίξουν τόσο ανήθικα παιχνίδια εις βάρος της ίδιας τους της χώρας προκειμένου να ικανοποιήσουν τις «ορέξεις» και τα οικονομικά παιχνίδια των ΗΠΑ στην Βαλκανική;
Πρόσφατα, με τα επεισόδια των κουκουλοφόρων που ξέσπασαν την «οργή» τους στην Αθήνα, αλλά τράπηκαν σε φυγή στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, είδαμε πως υπάρχουν αυτά τα «καθοδηγούμενα κέντρα» που επιθυμούν την κατάλυση του σημερινού πολιτεύματος και την αντικατάστασή του με «κάτι άλλο». Από το συγκεκριμένο δημοσίευμα-προειδοποίηση, προκύπτει ότι πράκτορες των ΗΠΑ ήταν πίσω από τον «Μαύρο Δεκέμβρη» του 2008, οι οποίοι προφασιζόμενοι τον άδικο θάνατο του 15χρονου Αλέκη και εκμεταλλευόμενοι τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων πολιτών, επεχείρησαν μία δοκιμαστική-προειδοποιητική επίθεση κατά της Ελληνικής Πολιτείας (η επιβεβαίωση επί αυτού βρίσκεται στις συνεχείς πολύπλευρες επιθέσεις προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο οποίο επιθυμούσαν να εισέλθουν οι «κουκουλοφόροι»), στέλνοντας έτσι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την ηγεσία της Ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο φρόντισαν να τροποποιήσουν λίγο αργότερα, μέσω της Τουρκίας. Το μήνυμα ήταν απλό: ή εμείς ή πόλεμος (εσωτερικός ή εξωτερικός μικρή σημασία έχει).
Τα παπαγαλάκια και οι αμερικανοτσολιάδες φωνασκούσαν στα τηλεοπτικά πάνελ και στον έντυπο τύπο (και συνεχίζουν την ίδια «πολιτική») περί «εμφυλίου πολέμου» ή για «σοβαρές απειλές στο Αιγαίο από την Τουρκία που οδηγούν σε πόλεμο». Η ένταση και οι πιέσεις θα είναι συνεχώς κλιμακούμενες, με μικροεπεισόδια τόσο στο εσωτερικό της χώρας (η θανατηφόρα ενέδρα κατά των αστυνομικών), όσο και από το εξωτερικό (προκλήσεις ηθικού επιπέδου από τα Σκόπια ή απειλές κυριαρχίας εδάφους-αέρος-θαλάσσης από την Τουρκία). Σαν σκοπό οι πράκτορες της CIA έχουν να «πείσουν» την Ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τους όρους που της έχουν τεθεί (την προηγούμενη άνοιξη ο αμερικανός πρέσβης σε γεύμα που παρέθεσε στην αμερικανική πρεσβεία δήλωσε ξεκάθαρα πως θα πρέπει η Ελλάδα να καθυστερήσει τους ρωσικούς αγωγούς έτσι ώστε να προλάβουν οι αμερικανοί να περάσουν τους δικούς τους προς την Ευρώπη και να βοηθήσει η χώρα μας στο να μην δημιουργηθεί κάποιο μονοπώλιο στην πώληση αερίου από τους Ρώσους…).
Στο μέλλον είναι βέβαιο πως θα βγουν και άλλα «σενάρια», ίσως απειλητικότερα και από περισσότερο έγκριτους μελετητές και think tanks του Στέητ Ντηπάρτμεντ. Το θέμα όμως είναι: υπάρχουν αυτοί οι Έλληνες που θα προωθήσουν αυτά τα σχέδια; Και αν ναι, ποιοι μπορούν να είναι αυτοί και με ποια ανταλλάγματα θα δεχθούν τον δυστυχή ρόλο του «κουκουλοφόρου πολιτικού»;
Αν και προσωπικά, έχω την εντύπωση πως ζούμε σε μία άλλη δικτατορία που κατάφεραν να μας επιβάλλουν αυτά τα "κέντρα": την Δικτατορία των ΜΜΕ!!!
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Ευχαριστώ θερμά το DefenceNet για την βοήθειά του από όπου και αντλήθηκαν οι πληροφορίες για το πρόσφατο αμερικανικό "σενάριο", οι οποίες και χρησιμοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο κείμενο-ανάλυση από το παρόν ιστολόγιο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ενδεχόμενο επιβολής μιας νέας στρατιωτικής δικτατορίας λόγω της άρνησης των Ελλήνων πολιτών να δεχτούν τους εκβιασμούς της "τρόϊκα" εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άφησε ανοιχτό ο ίδιος ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής Barroso απευθυνόμενος σε Ευρωπαίους συνδικαλιστές. Έμ, δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, αφού τα διαβόητα "spread" ξαναπήραν την ανιούσα μετά την (ανεπίσημη) προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τέλος του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]