Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα χρειάζεται προστα-CIA;

Η καταλυτική και επικίνδυνη δράση

των ξένων μυστικών υπηρεσιών


Ας υπενθυμίσουμε και κάτι που, δυστυχώς, λίγοι το γνωρίζουν:
Στις περιβόητες « Ερυθρές Ταξιαρχίες », το μέλος του σκληρού πυρήνα τους που νοίκιασε το διαμέρισμα που έκλεισαν και εκτέλεσαν τον Άλντο Μόρο, ήταν πράκτορας της C.I.A.!! Όπως αναφέρεται,λεπτομερώς, στα πρακτικά της,που δημοσιεύτηκαν πριν από 5 χρόνια και τα είδαμε σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ,το Μάρτη του 2003.
Μια ακόμη απόδειξη ότι τις περισσότερες «αναρχικο-αριστεροτρομοκρατικές» ομάδες, σε όλο τον κόσμο, τις κατασκευάζουν ή τις διαβρώνουν στην πορεία τους, συστηματικά, οι ξένες, παντοδύναμες, μυστικές υπηρεσίες.
Διαβρώνοντας,ταυτόχρονα και τις δυνάμεις καταστολής, σε κάθε κράτος, με καλοπληρωμένα ντόπια ή ξένα, στρατολογημένα,εκπαιδευμένα,όργανα. Με ένα και μοναδικό στόχο: το απόλυτο χάος στη χώρα και τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας.
Γιατί όλα αυτά, εδώ και χρόνια, να μην ισχύουν και για τον τόπο μας.;;

"Κελαηδάνε" τα πρώην στελέχη της CIA
Μετά την προκήρυξη του «Επαναστατικού (βλέπε: «Προβοκατόρικου») Αγώνα», τα δημοσιεύματα περί «επανασχεδιασμού των μέτρων αντιτρομοκρατικής προστασίας» πληθαίνουν.
Λογικό. Οπως ακριβώς το ομολογούσε ο στρατηγός Ο. Γιαρμπόρο, αναλύοντας τη διασύνδεση της CIA και των ΗΠΑ με τα παραμάγαζα της δήθεν «αριστερής» τρομοκρατίας.
Τι ήταν ο Γιαρμπόρο; Ο καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CΙΑ, κατά τη δεκαετία του '70 (σσ: έτσι κάνουν μερικοί απ' αυτούς, όταν βγαίνουν στη σύνταξη... «κελαηδάνε»). Και τι έλεγε το «πουλάκι» μας; Ιδού τα λόγια του, από συνέντευξή του στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978):
«Η λεγόμενη τυφλή τρομοκρατία είναι μια τακτική επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους».
Ολόκληρος καθοδηγητής της CIA ήταν ο άνθρωπος. Λέτε να μην ήξερε;...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]