Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αλαβάνος σχεδιάζει να γίνει πρωθυπουργός!

Έχει εξαφανιστεί ο Αλαβάνος

Άσχετο σε πρώτη ματιά με το προβοκατόρικο σχέδιο αλλά φοβάμαι σχετικό σε... δεύτερη: όταν ο Αλαβάνος μίλησε για... μέτωπο κυβέρνησης, ΛΑΟΣ, ΚΚΈ, δεν έκανε απλά ένα τηλεοπτικό εφέ!
Προσπάθησε να χαράξει μια νέα διαχωριστική γραμμή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ακόμη κι αν το δούμε απλοϊκά, από τη μια οι "καθυστερημένοι" και "συνωμοσιολογούντες" και από την άλλη οι "ριζοσπάστες", γεγονός είναι ότι όρισε δύο μπλοκ, "κράτησε" στο "δικό του" το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και έστειλε, ανιστόρητα, όλους τους άλλους απέναντι!
Να συνυπολογίσουμε ότι δεν ρώτησε κανέναν για αυτήν την κραυγαλέα αλλαγή στη στάση του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν προηγήθηκε καμιά συνεδρίαση κομματικού ή "συνεργατικού" οργάνου, και ότι είναι αυτός που πρώτος ζήτησε "εκλογές τώρα", σέρνοντας μετά μια-δυο ώρες και το ΠΑΣΟΚ.
Όλα δείχνουν ότι κρατά ένα ιδιαίτερο προσωπικό ρόλο σε αυτήν την πολύ κρίσιμη συγκυρία.
Ίσως, μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι "συνεχίζει τις διακοπές" του και δεν μίλησε ο ίδιος αυτή τη φορά, αφήνοντας άλλους να τα "μπουρδουκλώσουν"...
Το σχέδιό του και ο δρόμος του προς την πρωθυπουργία, τον θέλουν μακριά από "μπελάδες"...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]