Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα των Σκοπιανών, είναι πλέον ο αυτοεξευτελισμός!!!

Άμα το έχει η κούτρα σου

να κατεβάζει ψείρες…


Στο τέλος θα μας πούνε ότι ο Γκρούεφσκι είναι άντρας!!!

Στο αίμα τους κυλάει τελικά η τρέλα, δεν εξηγείται αλλιώς!!! Το τελευταίο βιντεάκι που παρουσίασαν TaXalia, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία… Ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους οι βόρειοι γείτονές μας…
«Και ο Θεός έπλασε τους Μακεδονοειδείς, μετά τους Μογγολοειδείς και τέλος τους Νεγροειδείς…». Και η παπαριά πάει σύννεφο!!! Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και σαν συμπλήρωμα (ούτε γεύμα σε εστιατόριο πολυτελείας να ήταν…) ότι και ο γιός του Δία ήταν Σκοπιανός (άρα και ο Δίας;), η Ελισσάβετ ήταν Σκοπιανή, οι πρωτόπλαστοι Αδάμ και η Εύα ήταν τα πρώτα Σκοπιανοειδή… Και το πιό αστείο είναι πως τα ακούνε, τα βλέπουν και στο τέλος, τα πιστεύουν!!!
Αν η μα@@κία ήταν εργόχειρο, οι άνθρωποι θα είχαν βαριά βιομηχανία!!!

Απορώ, τι παίρνουν σαν λαός… δώστε και σε μας λίγο ρε γείτονες, γιατί εδώ μας έχουνε τρελλάνει… Εκτός και αν τους ψεκάζουν νύχτα μέρα και έχουνε μπει σε μόνιμη κατάσταση νιρβάνας…
Τα λόγια χάνουν το νόημα και την αξία τους, η λογική φτάνει στα όριά της και το μόνο που απομένει να πλανάται ευχάριστα είναι το γέλιο… Και μιλάμε για πολύ γέλιο… Λοιπόν, να το ξέρουμε όλοι μας, πως από εδώ και πέρα η Μακεδονία ανήκει στα Μακεδονοειδή (καμία σχέση με τα καρπουζοειδή ή άλλα «φρούτα», το έψαξα με πολύ μεγάλη προσοχή, αν και έχω φτάσει σε αδιέξοδο σχετικά με τα σκατ@ειδή..)
Καλά βρε Ντόρα μου, καλή μου Ντορούλα, αυτούς δεν μπορείς να βάλεις στη θέση τους; Ειλικρινά, δεν έχεις επιχειρήματα μπροστά στα δικά τους ή σε κάνουν και πέφτεις κάτω από τα γέλια και οι γελοιότητές τους μένουν αναπάντητες;
Πέρα όμως από το αστείο της υπόθεσης, κοιτώντας με μία δεύτερη (και πιο ήρεμη) ματιά τις φαιδρότητες που τολμούν να τις διαφημίζουν παγκοσμίως, παρατηρούμε το εθνικιστικό πνεύμα Γκρούεφσκι να έχει μεταμορφωθεί σε υπερθνικιστικό, επαπειλούμενο φασιστικό (θυμηθείτε λίγο τον Χίτλερ και τις μεθόδους του) και άκρως απειλητικό για τους εγκεφάλους (ότι απέμεινε ή ότι υπήρχε) των κατοίκων των Σκοπίων.
Άρχισε στο γνωστό του μοτίβο, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, να βγάζει τον άκρατο εθνικισμό του, προσπαθώντας να συμπαρασύρει τους πολίτες των Σκοπίων, στο κρεσέντο της τρέλας του!!!
Ποιος το είπε ότι η πολιτική δεν θέλει φαντασία; Μα φυσικά κανείς… Σήμερα όμως, έρχεται ο μεγάλος, ο μέγιστος, ο τρισένδοξος πολιτικός ανήρ, Νικόλαος Γρούιος, για να υπενθυμίσει ένα ακόμη χαρακτηριστικό των μεγάλων ηγετών: την τρέλα!
Η πολιτική στάση, του παντελώς ανεύθυνου πολιτικού νεανία, των Σκοπίων, μετατρέπεται, διογκώνεται και μετασχηματίζεται σε έναν ηλιθιωδώς φασίζοντα υπερεθνικισμό, εν όψει των εκλογών του Μαρτίου για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και για την θέση του Προέδρου της χώρας. Μία μεταστροφή προς το χειρότερο, αποτελούν οι τελευταίες αποκαλυπτικές δραστηριότητες των Σκοπίων.
Ο αγαπητός λαός του Θεού, τα Μακεδονοειδή, δικαιούνται δίχως άλλο έναν λαμπρό ηγέτη που κατάγεται από αλλού (βλέπε Ελλάδα) αλλά έχει οριστεί ως νέος Μωϋσής, να ολοκληρώσει το έργο του Θεού και να μεταφέρει το μήνυμα ως νέος θεάνθρωπος σε ολόκληρη τη γη: Η Μακεδονία, ανήκει στα Μακεδονοειδή, τέλος!!!
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Συνεχίστε πάντως «Σκοπιανοειδή», μας διευκολύνετε πάρα πολύ και μας γλιτώνετε από τεράστιο κόπο να λέμε και να ξαναλέμε ολόκληρη την Ελληνική ιστορία σε κάποιους που έχουνε «χάψει» τα παραμύθια σας. Συνεχίστε σας λέω, κάντε το για την φουκαριάρα την μάνα του (Γκρούεφσκι) που είναι στο χωριό και δεν μπορεί να χαρεί το καμάρι της…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Καλησπέρα.

    Θα αφήσω στο blog σας το ίδιο σχόλιο που άφησα και στο blog με το όνομα taxalia.

    Στα Σκόπια κατέληγαν τα δημόσια ουρητήρια και οι αποχετεύσεις των αρχαίων Μακεδόνων επειδή το έδαφος ήταν πετρώδες και δεν ήταν καλλιεργήσιμο. Το πετρώδες έδαφος απορροφούσε πιο εύκολα τα κόπρανα και τα ούρα σε μεγάλο βάθος έτσι οι αρχαίοι Μακεδόνες το προόριζαν για ένα έθνος που θα ήταν από την φύση του άχρηστο και ανίκανο να δημιουργήσει πολιτισμό.
    (Παυσανίας: οργίων ημέραι Δ:36).

    Όσο περνάει ο καιρός ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ.

    Καλό είναι αυτό γιατί δείχνει εκνευρισμό, ανωριμότητα και ανικανότητα. Περιμένω με αγωνία το επόμενο λάθος τους.

    Το θέμα είναι να υπάρξει συλλογή τέτοιων ευκαιριών και να χρησιμοποιηθούν ανάλογα.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Λουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Blogger Ο/Η Loukas είπε...

    Όποιος έχει ‘μαλακίες ‘ των Σκοπιανών ας τις στέλνει στο μπλοκ…
    Κάποια στιγμή θα μας χρειαστούν όλες μαζεμένες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα φίλε vardaska.

    Μακάρι να μπορέσουμε να τις αξιοποιήσουμε εμείς, ο λαός. Αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις αξιοποιούσαν οι πολιτικοί μας.

    Τέλος πάντων. ΠΟΝΑΩ πραγματικά για αυτόν το τόπο, γιατί με φιλοξένησε και μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω και εγώ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ.

    Ο παππούς μου δεν ήταν. Ήταν από Μάλτα με Αγγλικό διαβατήριο. Το σόι μου καθολικοί. Εγώ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ λόγω μητέρας που ωστόσο είναι κομμουνίστρια του δήθεν...

    Χωρίς πολλά λόγια ΝΙΩΘΩ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που με άφησαν να υπηρετήσω στον Ελληνικό στρατό και ανυπομονώ να ΠΕΘΑΝΩ μέσα στην Αγια Σοφιά ΟΧΙ για μένα αλλά για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ που συνεχίζει και υπάρχει ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα στους ΑΙΩΝΕΣ.

    Το ίδιο ΜΕΤΑΔΙΔΩ και στα παιδιά μου.

    ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Λουκάς.

    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ο/Η Loukas είπε...
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ


    Αλλά το καλύτερο θα ήταν να τις αξιοποιούσαν οι πολιτικοί μας.?????????????? Ποιοί??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ κλαίω κάθε μέρα που δεν με ευλόγησε ο θεός να είμαι από τα γεννοφάσκια μου ΕΛΛΗΝΑΣ. Και την ίδια ώρα υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που καίνε το ιερό σύμβολο.

    Η μάνα μου σαν γνήσια αριστερή φρόντισε να "βολέψει" το γιο της στην Αθήνα. Όταν το έμαθα έπιασα το βίσμα και του είπα ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ. Ακόμα το θυμάται ο παπάρας που ήταν και Συνταγματάρχης στο ΓΕΣ τότε. Αντί να της πει άντε στο διάολο κυρά μου της έκανε και χάρες.

    Είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ ανα πάσα στιγμή. Αναμένω την εντολή της επιστράτευσης ΑΔΕΡΦΕ ώστε πριν το ΠΟΛΕΜΟ να κάνω μπάνιο, να καλωπιστώ, να ξυριστώ και αφού φιλήσω στα μάτια γυναίκα και παιδιά να πάω να ΠΕΘΑΝΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Όλα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ...

    Ευχαριστώ ξανά για τη φιλοξενία.
    Λουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Blogger Ο/Η Loukas είπε.

    Τι να σου απαντήσω?
    Τα λες όλα και έτσι είναι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λουκά, αν γνωρίζεις πράγματα, βάζε τα στα σχόλια να τα ψάχνουμε περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]