Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο «μηχανισμός» των παρασίτων

Το παρακράτος των μηχανισμών

Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν τον παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε σήψη. Φυσικά μέσα σε αυτόν τον «μηχανισμό» των παρασίτων λειτουργούν και συνειδητοί θύλακες των ξένων κέντρων και υπηρεσιών.
Ο «μηχανισμός» των παρασίτων σαν σύνολο είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.
Σαν παράσιτα αυτού του «κορμού» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν. Ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. Γι’ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε βλάκες…

Αυτό λοιπόν το κοινωνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα των παρασίτων είναι εξ αντικειμένου οργωμένο και οργανωμένο από την κεφαλαιοκρατική ηγεσία των παρασίτων: τους μηχανισμούς της ΑΜΕΣΗΣ εξουσίας του κεφαλαίου: Παρακρατικούς μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες.
Στη εποχή μας, εποχή των πολυεθνικών και του πλανητικού ιμπεριαλισμού η εξουσία αυτή είναι πλανητική και όχι εθνική, δηλαδή εγχώρια. Και στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας είναι ο «αυτοκράτορας» του ιμπεριαλισμού: Οι ΗΠΑ, δηλαδή, το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Ο «μηχανισμός», συνεπώς, των παρασίτων στην Ελλάδα είναι υποταγμένος και καθοδηγούμενος από το πολυπλόκαμο δίκτυο των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών.
Μέσα στο παρασιτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα δεν υπάρχουν απλώς άπειρα «στελέχη» δικτυωμένα με τις «πρεσβείες» και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οργανωμένοι, διαπλεκόμενοι θύλακες, με καθοδηγητές και «στρατηγούς».
Πολιτικά πρόσωπα, ιδιαίτερα ικανά στα παιχνίδια της ίντριγκας και των σκευωριών, έχουν εξέχοντα, ηγετικό και οργανωτικό ρόλο. Άλλα από αυτά προβάλλονται σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ και άλλα λειτουργούν στο σκοτάδι, μη προκαλώντας τη διαρκή δημοσιότητα. Αυτά είναι οι «οργανωτές» των παρασκηνίων.
Υπάρχουν οι φανεροί και οι ορατοί αμερικανοτσολιάδες και της «πρεσβείας», υπάρχουν, όμως και οι κρυφοί.
Αν μελετήσει κανείς προσεκτικά την χρόνια πρακτική πολλών κομματικών στελεχών και ηγετικών φιγούρων του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ θα αντιληφθεί πολλά. Ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ
Υπάρχουν, κάποια πρόσωπα, για να μη λέμε ονόματα (είναι επικίνδυνο) που εκπέμπουν από μακριά τα παιχνίδια που παίζουν. Δεν μιλάμε για τους ορατούς αμερικανοτσολιάδες, αλλά για τους αόρατους…
Πώς, λοιπόν, να αποκαλυφθεί ο σχεδιασμός των προβοκατόρικων γεγονότων που ζήσαμε; Είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν ποτέ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας όταν όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό «κύκλωμα» είναι μέρος αυτών των μηχανισμών. Είναι ποτέ δυνατόν τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα «εγχειρίδια» προβοκάτσιας της CIA και την ιστορική εμπειρία;
Φυσικά απέτυχαν, όπως πολύ ορθά επισημαίνει το «Κόκκινο φεγγάρι». Ο ελληνικός λαός έχει από τα πιο ανεπτυγμένα πολιτικό αισθητήρια στον κόσμο. Αντιλαμβάνεται πολλά, όσο και αν προσπαθούν να τον στουπώσουν τα παράσιτα με τις ηλιθιότητές τους.
Αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Ότι δεν μπορεί να υπάρξει, αμέσως μετά τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου, παναθηναϊκή, για να μη πούμε πανελλαδική κινητοποίηση, χωρίς οργανώσεις σε ετοιμότητα. Όταν ξεσπούν, ΑΜΕΣΩΣ, μετά από τυχαίο γεγονός, χωρίς να έχουν προηγηθεί κινηματικές συγκρούσεις, τέτοια γεγονότα, αυτό προϋποθέτει ετοιμότητα, ότι κάποιοι, δηλαδή, βρισκόντουσαν σε επιφυλακή!!!
Μπορεί να μαζέψει κανείς ξαφνικά, μέσα σε είκοσι λεπτά. δυνάμεις που να κτυπούν οργανωμένα και να καίνε και μάλιστα σαββατόβραδο, χωρίς κάποιοι να βρίσκονται σε επιφυλακή; Εδώ δέκα φίλους δεν μπορεί να τους μαζέψεις, ούτε σε μία ώρα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο!!!
Το επιχειρησιακό σχέδιο ήταν καταστρωμένο και πολλές δυνάμεις βρισκόντουσαν σε επιφυλακή για να κτυπήσουν αμέσως παντού.
Νταβέλης
Από το Ρεσάλτο
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]