Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δική μας ΓΑΖΑ - Βομβαρδίζουν το δικαίωμα στη ζωή

Επιθυμούν τον αφανισμό όλων

Η λυσσαλέα επίθεση που εξαπoλύθηκε κατά της Γάζας είναι ξεκάθαρα μια εξοντωτική επιχείρηση κατατρομοκράτησης του Παλαιστινιακού λαού που ταυτόχρονα στοχεύει στην ισοπέδωση οποιασδήποτε αντίστασης μπροστά στις επεκτατικές βλέψεις του επιδρομέα.
Μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται οι προθέσεις τους και η σφοδρότητα των επιχειρήσεων εντός μιας περιοχής που επιβλήθηκε αποκλεισμός και είναι ίση σε μέγεθος περίπου με την επαρχία Κερύνειας καθώς και πυκνοκατοικημένη υποδεικνύει ότι και ο απλός λαός είναι στόχος..
Παραδόξως δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα πέραν των τυπικών αντιδράσεων οι παγκόσμιοι πολιτικοί μεταρρυθμιστές για να σταματήσουν την απάνθρωπη και εξοντωτική στρατιωτική μηχανή που ουσιαστικά δρα ανενόχλητη. Ήδη καλλιέργησαν το κλίμα της χερσαίας επέλασης και δοκίμασαν και μέτρησαν τις τυπικές και καταντημένες ως φλύαρες αντιδράσεις της παγκόσμιας πολιτικής κοινωνίας.

Η Κύπρος δεν μπορούσε παρά να καταδικάσει όσο πιο έντονα γίνεται το έγκλημα αυτό το οποίο και η ίδια υπέστη σε μια άλλη έκδοση και συνεχίζει να βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες του στο πετσί της.
Η τυπικότητα κτύπησε όπως ήταν αναμενόμενο και την Κυπριακή πολιτική ζωή. Όλοι έσπευσαν να αφήσουν το στίγμα τους με ένα νεύμα δυσανασχέτησης για τις επιδρομές και να δηλώσουν διάφορα για στήριξη και βοήθεια στους Παλαιστινίους Για τον δικό τους λαό όμως τι κάνουν; Μάλλον καιροσκόποι θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν όσοι «λέσειν τζαι πολέσειν» ενώ ο τούρκικος επεκτατισμός υπό την ανοχή και την παθητικότητα τους αποθρασύνεται ακόμη περισσότερο και επελαύνει με πιο πολύ άνεση και νταηλίκι στο δικό τους σπίτι.
Αυτοί που έσπευσαν και εξακολουθούν να δείχνουν υπερβαίνοντα ζήλο για εξεύρεση «λύσης» χωρίς ξεκάθαρη βάση, με την δικιά τους αφελή στάση βασισμένη στο φιλότιμο του εισβολέα, άθελα τους η μη έχουν ανοίξει το δρόμο για συγχωροχάρτι πλήρους κάλυψης στο δικό τους επιδρομέα.. Η σταδιακή αναβάθμιση και η εξίσωση ενός τερατουργήματος παράγωγου εισβολής «ψευδοκρατιδίου» με τη νομιμότητα από πολιτικά σφάλματα δεν επιτρέπει σε κανέναν από αυτούς να προσπαθεί να υπερ-προβάλει την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Όλοι αυτοί είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν την γνησιότητα του λόγου τους όταν έζησαν την ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΑ, αντί αυτού προτίμησαν παθητικά να αποδεχθούν εξευτελιστικούς συμβιβασμούς που δεν αξίζουν σε κανέναν λαό, πόσο μάλλον στους αδικημένους.


Στον παραπάνω χάρτη βλέπουμε την "ιστορική εξέλιξη" της καταπάτησης του Παλαιστινιακού κράτους από τους Εβραίους, μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά έγιναν με την ανοχή των "μεγάλων δυνάμεων", των κρατών του "πολιτισμένου κόσμου"... Και σήμερα, για μία ακόμη φορά, ενώ βιάζονται η λογική, οι ελευθερίες και κάθε έννοια του πολιτισμού, οι πρωταγωνιστές και οι ηθικοί αυτουργοί εξακολουθούν να εμπαίζουν τους πολίτες όλου του κόσμου, δολοφονώντας αναίτια άμαχους πολίτες, παρεμβαίνοντας με στρατιωτικά μέσα στα εσωτερικά ενός άλλου κράτους, επιθυμώντας να επιβάλλουν την άποψή τους... έτσι απλά...
Φυσικά δεν υπάρχει ΟΗΕ, φυσικά δεν υπάρχει Διεθνές Δίκαιο, φυσικά δεν υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων... και κανείς οργανισμός, κανείς πολιτικός, κανένας δεν τολμάει να τιμωρήσει τον εξόφθαλμο επεκτατισμό του Ισραήλ...
Κοιτάξτε απλά τον χάρτη... ένα κομμάτι χαρτί που σκιαγραφεί με τον πλέον έντονο τρόπο τα αληθινά ιστορικά γεγονότα...
Η φωτογραφία του "χάρτη-προόδου" είναι από το InfognomonPolitics
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ
    e mail : info@athens.mfa.gov.il
    τηλ.: 210 6705500
    fax.: 210 6705555 Οι έλληνες,με πρωτεργάτη την εκκλησιαστική ηγεσία τής εποχής , προστατέψαμε όσο μπορούσαμε τους εβραίους κατοίκους τής Ελλάδας στην γερμανική κατοχή ,είτε αυτοί ένοιωθαν έλληνες είτε όχι και παρά την στενή συνεργασία τών εβραϊκών κοινοτήτων με τους οθωμανούς δυνάστες μας στο παρελθόν.Σήμερα οι Έλληνες τασσόμαστε στο πλευρό των μαρτυρικών παλαιστινίων oι οποίοι υποφέρουν τα πάνδεινα από τους ρατσιστές σιωνιστές,άξιους μιμητές και συνεχιστές τού Νταχάου.Οι έλληνες ορθόδοξοι έχουμε κι έναν σύγχρονο οσιομάρτυρα που εσφάγη από τους δαιμονοκίνητους σιωνιστές ,τον άγιο Φιλούμενο (Χασάπη),προς τιμην του οποίου στήθηκε αυτό το πόρταλ

    http://filoumenos.foruma.biz

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]