Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα αίσχη της ΕΡΤ που εμείς πληρώνουμε!!!

Τα σπάζουν ενώ άλλοι πεινάνε...

"Αυτές τις γιορτινές μέρες όπως όλοι μας τις περνώ οικογενειακά, στην ζεστασιά του σπιτιού,χαζεύοντας αρκετές ώρες στην τηλεόραση. Ωστόσο σήμερα είδα κάτι σε κρατικό κανάλι που με εξόργισε.
Αφορά την εκπομπή στην υγειά σας που παίζει σε κάποιο κρατικό κανάλι, και ήταν ένα διαφημιστικό απόσπασμα για την εκπομπή της πρωτοχρονιάς από ότι κατάλαβα.
Ας μπω στο θέμα. Οι προσκεκλημένοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ και αφού είχαν φτάσει στο "τσακίρ" κέφι, άρχισαν να εκσφενδονίζουν τραπέζια,ρίχνοντας κάτω φαγητά και γλυκά.
Σαν δεν ντρέπονται λίγο!!!!

Κάποιοι δεν έχουν να περάσουν τις γιορτές και όλοι αυτοί οι τεμπελχανάδες πετάνε κάτω φαγητά;;;
Φαγητά που εμείς τα έχουμε πληρώσει, αφού πληρώνουμε την ΕΡΤ;
Σαν δεν ντρέπονται τα κοπρόσκυλα!!!
Ο Παπαδόπουλος σαν παρουσιαστής τι κάνει εκεί; Μόνο κρύα αστειάκια ξέρει να λέει;
Και φυσικά, με την έναρξη της εκπομπής και οι ευχές που δόθηκαν ήταν εξίσου ανατριχιαστικές: "Να δικαιωθεί ο αγώνας των παιδιών"!!! Εννοούσαν τους κουκουλοφόρους, τα παιδιά της Εκάλης και του Ψυχικού, του Κολωνακίου και των Εξαρχείων; Δεν το διευκρίνησαν ποτέ...
Και αυτοί παραδίδουν μαθήματα περί «εξεγέρσεων» και «επαναστάσεων», περί «προόδου» και «αριστεράς», περί «καλλιτεχνικής δημιουργίας» και «πολιτισμού»!!!
Η αχρειότητα σε υστερική παράκρουση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εγω πάλι σε όλες τις γιορτές στα ωραία και διασκεδαστικά προγράμματα...όταν δλδ ήθελα να χαλαρώσω... δεν είχα σήμα!... Ενώ τώρα.. που η ενημέρωση για τα ψηφαλάκια ξεκινά...έχω φούλ σήμα!... Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι! Μα γιατι οι περισσότεροι Έλληνες αρκούνται στον μισθό δημοσίου υπαλλήλου και δεν θέλουν ΠΟΙΟΤΗΤΑ στην καθημερινότητά τους! Κοινώς...μας ενδιαφέρει μόνο ο πισινός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]