Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι στρατηγοί των κουκουλοφόρων στοχεύουν και στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ

Δεν κατάλαβε ο Παπανδρέου τι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ

Η Αμερική επιθυμεί Τσίπρα και διέγραψε τον Παπανδρέου


Όλα αυτά τα επεισόδια που κρατούν 6 ημέρες και σίγουρα θα συνεχίσουν μέχρι τελικής πτώσεως, στοχεύουν στο πολίτευμα, τους θεσμούς και οτιδήποτε αυτά συμπεριλαμβάνουν. Σκοπεύουν στους πολίτες και την τρομοκράτησή τους, καθώς και στην άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης στα χέρια στυγνών τρομοκρατών και υπηρετών αμερικανικών συμφερόντων καθώς και στην προώθηση της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων (αμερικανικής έμπνευσης).
Η αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ δέχεται συντονισμένα ερεθίσματα και κελεύσματα για έναν «αγώνα» και δυστυχώς, πολλοί σοσιαλιστές υποκύπτουν και ενστερνίζονται τις απόψεις των ενδεδυμένων «προβιά προβάτου» μεντόρων των κουκουλοφόρων. Με απλά λόγια, το ΠΑΣΟΚ χάνει αυτή τη στιγμή περισσότερο έδαφος από αυτό που στις δημοσκοπήσεις έδειχνε να κερδίζει.

Η «φλόγα» για αγώνες κατά του κεφαλαίου, ποτέ δεν έσβησε στην αριστερή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, που πάντοτε παρουσίαζε «τάσεις φυγής» και κάποιες φορές «μυστηριώδεις συμπεριφορές»…
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει στην παγίδα της εξαφάνισής του, τουλάχιστον της ιδεολογικής, καθώς και της ισοπέδωσής του σαν πολιτικό κόμμα. Και αυτό συμβαίνει, επειδή οι αριστερίζοντες οπαδοί του λαχταρούν για «δράση» και «αγώνες». Οι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ πάντα γνώριζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο επιμελώς εκτόνωναν μέσα από πορείες διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ «ξεφλουδίζεται» συστηματικά, από αυτούς που στα πρώτα του βήματα το στήριξαν, με απώτερο σκοπό να προσφερθεί ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι και στέγη στους πράκτορες των ξένων υπηρεσιών, στους κουκουλοφόρους, στους δήθεν αντεξουσιαστές και στους δήθεν αναρχικούς.
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ απειλείται από τα ίδια του τα στελέχη, που δρώντας συναισθηματικά προσφέρουν στους εθνομηδενιστές τρομοκράτες του λαού το άλλοθι που χρειαζόντουσαν, ώστε να παρουσιαστούν ως πολιτική κίνηση και να οδηγήσουν σε πλήρες χάος τον τόπο μέσα από αληθινές μάχες ανάμεσα σε αδελφούς και συγγενείς.
Σήμερα όμως το γνήσιο ΠΑΣΟΚ αποδομεί, καθαρίζει και απαλλάσσεται από εκείνα τα ακραία στοιχεία, για τα οποία είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν. Εκείνα τα στοιχεία που είχαν «σκοτεινό παρελθόν» με ακροδεξιές τάσεις που φρόντισαν να τις κρύψουν μέσα στο σοσιαλιστικό κόμμα.
Καλό ή κακό; Τι συμβαίνει τελικά και πως θα βγει το ΠΑΣΟΚ μέσα από αυτή την κρίση που είναι πάνω από όλα πολιτική;
Αναγνώστης
Υ.Γ.: Αν στο ΠΑΣΟΚ δεν καταλάβουν ότι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, μάλλον θα πρέπει να κάνουν ομαδικό χαρακίρι. Ο Τσιπρούλης τους την έχει στημμένη πολύ καλά την παγίδα. Και δυστυχώς, δεν θέλει να ρίξει μόνο τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, για να προβάλει σαν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ισχυρή πολιτική δύναμη!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]