Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής σε στάση αναμονής - Τι περιμένει;

Τι γνωρίζει και δεν το έχει πει;

Αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο μηχανισμός του κράτους, που έχει σχέση με την ασφάλεια, είτε την εσωτερική είτε αυτή των συνόρων, είναι επί ποδός σε μεσαίο βαθμό ετοιμότητας και φυλάσσει τις εγκαταστάσεις που περιέχουν οπλισμό.
Τι συμβαίνει κύριε Καραμανλή;
Όλα πλέον δείχνουν ξεκάθαρα πως η χώρα βάλλεται εκ των έσω, από στρατιωτάκια ξένων κέντρων συμφερόντων που δίνουν λυσσαλέες μάχες στους δρόμους (κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) για να καταλύσουν το πολίτευμα!
Γιατί δεν αντιδράτε κύριε Καραμανλή;

Ο πρωθυπουργός της χώρας έχει κλείσει το στόμα του και δείχνει να βρίσκεται σε στάση αναμονής. Πληροφορίες που διαρρέουν, αναφέρουν πως και το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι αναστατωμένο και πάρα πολλοί (κυρίως βουλευτές) βάλλουν κατά του πρωθυπουργού και αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος. Μάλιστα, ήδη άρχισαν να δημιουργούνται τάσεις αρχηγίας (π.χ. Μπακογιάννη) που «συλλέγουν» βουλευτές για να προχωρήσουν σε μία «στάση» κατά του Κώστα Καραμανλή.
Γιατί σιωπάτε κύριε Καραμαλή;
Ο πρωθυπουργός της χώρας ενημερώνεται συνεχώς για τις πραγματικές εξελίξεις (όχι από την τηλεόραση) έχοντας άμεση επαφή με τις διευθύνσεις των υπηρεσιών πληροφοριών της Ε.Υ.Π., του Στρατού, της Αστυνομίας, αλλά και από το εξωτερικό. Είναι σιωπηλός και παρατηρεί σαν στρατηγός στην μάχη…
Τι πραγματικά συμβαίνει κύριε Καραμανλή;
Όλα δείχνουν πως στους δρόμους δίνεται μία «μάχη εσχάτων» για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, αλλά ένα έμπειρο μάτι άνετα διακρίνει ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μία στάση αναμονής από τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, που δεν δείχνουν ούτε την στρατηγική τους, αλλά ούτε και την αληθινή δυναμική τους…
Γιατί δεν μιλάτε κύριε Καραμανλή;
Ο λαός, οι απλοί άνθρωποι, παρατηρούν επίσης τις εξελίξεις ώρα με την ώρα. Πολλοί χάνουν τις περιουσίες τους (αυτοκίνητα και καταστήματα είναι σταθερός στόχος των «κουκουλοφόρων στρατιωτών» των Εξαρχείων. Μηνύματα από όλη την χώρα, αναφέρουν φοβερή αγανάκτηση και θυμό εκ μέρους των απλών ανθρώπων. Σε κάποια από αυτά τα μηνύματα επίσης αναφέρεται πως αρκετοί απλοί πολίτες είναι τόσο αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με την απουσία του κράτους, που σκοπεύουν να κατέβουν στην Αθήνα για να τελειώσουν οι ίδιοι μια και καλή με αυτή την ληστοσυμμορία που σαν ακρίδες επιτίθενται στην χώρα.
Τι σκοπεύετε να κάνετε κύριε Καραμανλή;
Οργιάζουν οι φήμες πως τα αμερικανικά συμφέροντα, αφού δοκίμασαν κάθε δυνατό φιλειρηνικό τρόπο κατέφυγαν σε μία «επανάσταση των Εξαρχείων», χρησιμοποιώντας ολόκληρο το δίκτυο της CIA που διατίθεται στην Ελλάδα αλλά και σε γειτονικές χώρες. Αναφορές γίνονται για αναμονή εισόδου «κουκουλοφόρων» από άλλες χώρες και αναφέρουν πως η «ποιότητα» των συγκρούσεων θα αλλάξει και θα μετατραπεί σε κανονικό πόλεμο πόλης και όχι πλέον αντάρτικο, με οποιαδήποτε δυσάρεστα αποτελέσματα…
Τι περιμένετε κύριε Καραμανλή;
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]