Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στόχος των επιθέσεων είναι το πολίτευμα και η τοποθέτηση του μηδενισμού στην κυβέρνηση - Πρέπει να το καταλάβουμε πως κινδυνεύουμε άμεσα

Χτυπούν την Βουλή των Ελλήνων...

Αφοπλισμό της Αστυνομίας ζήτησε ο Τσίπρας!

Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην παγκόσμια πρωτεύουσα της Δημοκρατίας. Με λύπη μας μεγάλη βλέπουμε τα χτυπήματα που δέχεται το πολίτευμα, η πολιτεία, οι θεσμοί και οι απλοί πολίτες.
Σήμερα όμως τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Οι στόχοι των κουκουλοφόρων είναι πλέον διακριτοί. Οι προσπάθειές τους εντείνονται στο να καταφέρουν να μπούνε μέσα στο Κοινοβούλιο! Στόχος τους είναι να καταργήσουν την Βουλή, να διακόψουν την λειτουργία της δημοκρατίας… Χτυπάνε συνεχώς, και κατά κύματα, για να μπορέσουν να μπούνε μέσα.
Αφοπλισμό της Αστυνομίας ζητά ο Τσίπρας
Την ίδια στιγμή, να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν τα ΜΑΤ ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Παρασκευή στη Μυτιλήνη. Έκανε λόγο για αστυνομική αυθαιρεσία και είπε ότι τα ΜΑΤ, που έχουν δεκαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, λειτουργούν σαν παρακρατικές συμμορίες.

Δεν έκανε όμως καμία αναφορά ο κ. Τσίπρας για τους βανδαλισμούς και την σπίλωση της δημοκρατίας. Εμμένει στην άποψή του πως «οι μειοψηφίες επιβάλουν τις θέσεις τους» και εξακολουθεί να διατυμπανίζει πως όλα όσα συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα «λαϊκής αγανάκτησης», χωρίς να αναφέρεται στο πως οργανώθηκε, εξοπλίστηκε και κινητοποιήθηκε αυτή η «λαϊκή αγανάκτηση» που καταστρέφει ουσιαστικά τον λαό.
Επισημαίνεται στο σημείο αυτό πως δεν έχει βανδαλιστεί η περιουσία κανενός καναλάρχη, δεν έχει πάρει φωτιά κανένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ή εφημερίδα, δεν έχει καταστραφεί το σπίτι ή το αυτοκίνητο κανενός Λάτση, Βαρδινογιάννη, βουλευτή ή υπουργού!!! Η επιλεκτικότητα των στόχων είναι εμφανής και σίγουρα δεν αποτελεί και το απαύγασμα της «λαϊκής αγανάκτησης»!!!
Τσίπρας: Να φύγει η κυβέρνηση
Ο κ. Τσίπρας, ζήτησε επίσης την αλλαγή πολιτικής απέναντι στην νεολαία με θέσεις εργασίας, με μέτρα για καλύτερη δημόσια δωρεάν, αλλά και δικαίωμα ψήφου στα 16 χρόνια (παρατήρηση ιστολογίου: μήπως θα ήταν καλύτερα να αρχίσουν να ψηφίζουν μόλις βγάλουν δοντάκια; θα είναι ακόμη πιό εύκολο να τους κάνετε και τις κατάλληλες "πλύσεις", ξέρετε εσείς...). Και κατεληξε: «Μπορεί να τα κάνει αυτά η κυβέρνηση; Αφού δεν μπορεί να τα κάνει, τότε πρέπει να φύγει».
Δεν έχει πολιτική πρόταση ο Τσίπρας
Ο ίδιος δεν κατέθεσε καμία πρόταση για το αν το κόμμα που αντιπροσωπεύει είναι σε θέση να κάνει όσα ο ίδιος ζητάει, αλλά και πως θα το καταφέρει αυτό (οι συνήθεις κενότητες λόγου). Τον ενοχλεί η κυβέρνηση τον κ. Τσίπρα και ζητάει την παραίτησή της, αλλά δεν αναφέρεται καθόλου στο μετά... Ίσως δεν τον απασχολεί καθόλου η επόμενη ημέρα της χώρας. Και γιατί να τον απασχολήσει άλλωστε, αφού είναι ένα ακόμη αριστερό πλουσιόπαιδο με δεξιότατες και βαθύτατες τσέπες!!!
Πότε θα τιμωρηθούν οι τρομοκράτες του λαού;
Η δημοκρατία αμύνεται, όμως η κυβέρνηση είναι θεατής…!
Και οι πολίτες, όπως πάντα, θα αποτελέσουν το λάφυρο στο πλιάτσικο των βανδάλων.
Πότε θα τιμωρηθούν επιτέλους, όπως τους αξίζει, οι υπεύθυνοι αυτού του χάους;
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]