Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Παιδεία, το μεγάλο θύμα...

Λόγος για αναρχικούς και όχι μόνο...

Με αφορμή το απόσπασμα του άρθρου του διακεκριμένου καθηγητού κ. Βασ. Φίλια για τους αναρχικούς:
"…Σημασία λοιπόν έχει να εξετάσει κανείς αυτοί οι λεγόμενοι αντί-εξουσιαστές τι άτομα είναι. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, προέρχονται κατά κανόνα από ευκατάστατες οικογένειες, συνεπώς δεν υπάρχει το στοιχείο της φτώχειας, είναι δηλαδή «φραπεδάκι και επανάσταση». Επίσης, είναι άτομα που συγχέουν τις όποιες αντιθέσεις έχουν με τους ανθρώπους, και συγκεκριμένα τους γονείς τους, το μετατρέπουν σε εξέγερση κατά της κοινωνίας. Πρόκειται δηλαδή για άτομα που δεν έχουν ιδεολογία. Είναι ψεύδος το ότι πρόκειται για αναρχικούς, καθώς ουδέποτε στην ιστορία, οι αναρχικοί κινήθηκαν στη λογική «καταστροφή για την καταστροφή..» θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής:

1. Μέσα σ' αυτό το θολό συνοθήλευμα των Εξαρχείων υπάρχουν και πράκτορες της Ασφάλειας , της ΕΥΠ και φυσικά και άλλων Μυστικών Υπηρεσιών. Αυτό είναι γνωστό από την εποχή της Χούντας . Οι πράκτορες αναλαμβάνουν το ρόλο του προβοκάτορα στις πορείες, διαμαρτυρίες και άλλες εκδηλώσεις και εκτρέπουν τα ΜΜΕ από τις λαικές διεκδικήσεις στο θέαμα της βίας.
2. Με τον συγχνωτισμό και τις συναντήσεις των νέων στο χώρο των Εξαρχείων οι Αναρχικοί κατόρθωσαν να διεισδύσουν στα Πανεπιστήμια και στα Σχολεία, με αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο της νεολαίας , όπως απεδείχθη με τα γεγονότα.
3. Τα κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο παρέχουν στους προβοκάτορες ένα άριστο δίκτυο πληροφοριών για την άμεση επικοινωνία και συέγερση των απανταχού αναρχικών , ακόμη και στο εξωτερικό , όπως απεδείχθη.
4. Οι Αλαβάνος -Τσίπρας προχώρησαν στην πολιτική εκμετάλλευση της μαθητιώσας νεολαίας μέσω των ιδεολογικού " φάρου" των Εξαρχείων και έκαναν την όσμωση ΣΥΡΙΖΑ -Αναρχικών. Είναι γεγονός ότι η παράταξη Κωνσταντόπουλου -Κουυβέλη που ενεργεί πολιτικά αντετάχθη στο "γάμο Αναρχικών-Συριζα" Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ηθικός αυτουργός για την πυρπόληση και λεηλασία των πόλεων.
5. Χθες ο δημοσιογράφο κ. Χατζάρας στο BLUE SKY ανέφερε ότι πίσω από τα γεγονότα κρύβεται η γνωστή Αντίφα(ANTI FAMATION LEGUE). Πρόκειται για σκληρή Εβραϊκή Οργάνωση που καταδιώκει τον Αντισημιτισμό(όχι όμως όταν αυτός στρέφεται κατά των Αράβων Σημιτών) , η οποία από την Αμερική μετανάστευσε τώρα και στη χώρα μας .
6/ Η φάση των καταστροφών ας ελπίσουμε ότι θα πάρει τέλος, όμως ένας νέος γύρος αρχίζει τώρα με την κατάληψη των ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολείων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα κάψουν , ούτε θα τα βανδαλίσουν. Όμως η Παιδεία είναι κατεστραμμένη γιατί τα κόμματα δεν συμφωνούν σε μιά εθνική εκπαιδευτική πολιτική.
Οι Γονείς Τ.Α και οι Οργανώσεις να προστρέξουν στα σχολεία για να προλάβουμε την αναμενόμενη καταστροφή των .
Αμφικτύων
11-12-2008
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]