Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνδρας της ασφάλειας ξυλοκοπείται, αλλά δεν πυροβολεί...!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσατε αχρείοι...

Σε ποιο κράτος του υπόλοιπου κόσμου ένας αστυνομικός που θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση δε θα πυροβολούσε στο ψαχνό? Πείτε μου σε ποιό!

Κινδυνεύει ναι η όχι η ζωή του αστυνομικού εδώ? Ισχύουν οι διατάξεις περί νομίμου άμυνας ναι ή όχι? Μπορεί να γνωρίζει ο αστυνομικός... εάν το επόμενο χτύπημα θα είναι ένας λοστός στο κεφάλι ή μία πισόπλατη μαχαιριά?

Και όμως δεν πυροβόλησε στο ψαχνό αλλά στον αέρα, εάν πυροβολούσε στο ψαχνό θα ήταν.... δολοφόνος επειδή θα βρισκόταν σε άμυνα και δεν θα ήξερε αν το επόμενο χτύπημα θα ήταν μαχαιριά? Έτσι σας έχουν μάθει οι Αλαβάνοι? Προσέξτε ότι οι αναρχοναζίδες απομακρύνονται μόνο όταν βλέπουν ο αστυνομικός να βγάζει το όπλο του. Εάν δεν το έβγαζε προφανώς θα τον σκότωναν...
Εσείς σε ανάλογη κατάσταση τι θα κάνατε κύριοι?

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΉΔΕΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ?

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
ΥΓΡΟ ΠΥΡ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]