Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγχαίρουμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής

Αυτή ήταν η πορεία που πραγματοποιήθηκε...φανταστείτε πόσοι πρέπει
να ήταν οι πολίτες που κατάφεραν και έκλεισαν όλους αυτούς στο κτίριο της Νομικής!

Διατήρησαν την ειρήνη και

πρόσφεραν στην ασφάλεια όλων

Συγχαρητήρια στα μέλη του ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής που με την ψύχραιμη παρέμβαση τους απέτρεψαν τα χειρότερα στην Κομοτηνή (σε αντίθεση των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ)
Ας τα πάρουμε από την αρχή...
Όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι πραγματοποιήθηκε και στην Κομοτηνή η αντίστοιχη πορεία... με την διαφορά πως η μεταφορά 3 πούλμαν με διαδηλωτές από την Ξάνθη θορύβησε τους κατοίκους (και μεταξύ μας δεν είχαν και άδικο με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες)... αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να αντιδράσουν και να αναγκάσουν τους διαδηλωτές να κλειστούν στη Νομική!!!

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε πως όπως βλέπετε και στην φωτογραφία η πορεία είχε τουλάχιστον 1000 άτομα... αυτό από μόνο του μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα χρειαζόταν αντίστοιχος η και μεγαλύτερος αριθμός πολιτών για να τους "στριμώξει"...
Ο όγκος των πολιτών αλλά και οι φωτογραφίες δείχνουν άλλα πράγματα από αυτά που βγαίνουν προς τα έξω... περί Χρυσαυγητών...
Αν μετά από αυτό υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ισχυρίζονται πως όλοι αυτοί που αντέδρασαν ήταν μόνο Χρυσαυγίτες... ότε τι να πούμε... επόμενη κυβέρνηση θα είναι η Χ.Α και εμείς έχουμε πιθανότητες να ζητήσουμε να μας δώσουν το Υπουργείο Τύπου!
Παρόλα αυτά στην επερχόμενη σύγκρουση επενέβησαν μέλη του ΠΑΣΟΚ και κατόπιν διαπραγματεύσεων εξασφάλισαν την ομαλή αποχώρηση των πούλμαν με τους μεταφερόμενους "διαδηλωτές" και την ασφαλή αποχώρηση των υπολοίπων... και κατά συνέπεια και την ησυχία και ηρεμία της πόλης.
Για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2008/12/blog-post_4372.html
http://chouvi.blogspot.com/2008/12/blog-post_7312.html



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]