Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή δεν είναι λαϊκή εξέγερση

Είναι ληστρική επίθεση

Η Αθήνα χτυπήθηκε στρατιωτικά. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πέρα από τις όποιες ανοησίες προσπαθούν κάποιοι να προβάλουν προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Δεν δικαιολογούνται οι κλοπές από τις σπασμένες βιτρίνες. Δεν δικαιολογούνται οι φωτιές σε κατοικημένες περιοχές και σε καταστήματα απλών ανθρώπων. Δεν δικαιολογείται αυτή η μανία καταστροφής ιστορικών μνημείων. Εν κατακλείδι, ούτε ο θάνατος του 15χρονου δικαιολογείται, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και αν έγινε…

Σε καλώ όμως φίλε αναγνώστη,
Κάνε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για να δεις τα κατεστραμμένα αγάλματα των Ελλήνων Ηρώων, τα καμένα θέατρα, τα συνοικιακά μαγαζιά, τις καμένες σημαίες...και μην κοιτάς τις τράπεζες και τα γραφεία της ΝΔ.
Κοίταξε το κέντρο της Αθήνας που δεν θα λειτουργήσει πλέον τις ημέρες των γιορτών, αλλά και τους ανέργους που δημιουργούνται εν μέσω γιορτών και τι πράγματι σημαίνει για όλους αυτούς τους ανθρώπους (εκατοντάδες)…
Δες ποιος από όλα τα κόμματα ζήτησε την παραίτηση Καραμανλή και της κυβερνήσεως.
Δες ποιοι βγήκαν στα κανάλια και παρότρυναν τον κόσμο να μην ηρεμήσει.
Δες τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ περί ανταρτοπολέμου στην Αθήνα και την απόδοση ευθυνών που έγινε...
Δεν τους «έκατσε» να φέρουν ακυβερνησία στη χώρα ούτε με το Σκοπιανό, ούτε με το Βατοπέδι, ούτε με τα άλλα σκάνδαλα κι έτσι επιστράτευσαν την εκ των έσω σύρραξη, την οποία αναζητούσαν και εάν χρειαζόταν θα την δημιουργούσαν...
Δεν είναι λαϊκή εξέγερση αυτό που έγινε.
Δεν κάνεις λαϊκή εξέγερση ενάντια στη σημαία, δεν μαχαιρώνεις πολίτες, δεν καις βιβλιοπωλεία όσο πεινασμένος και φτωχός κι αν είσαι!
Αν ήταν λαϊκή εξέγερση, εγώ θα ήμουν εκεί!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]