Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράλυτη η κυβέρνηση με τεράστιες ευθύνες για την «αμυντική στάση» απέναντι στους εθνομηδενιστές που απειλούν το πολίτευμα

Ο εθνομηδενισμός πολεμά

και απειλεί την δημοκρατία

Οι ιδεολόγοι κουκουλοφόροι καθώς "ακυρώνουν" το "Χαμόγελο του Παιδιού"
Κύριε Αλαβάνο, δεν πρέπει να "φάνε" κάποιο πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά;


Στόχος των κουκουλοφόρων

να ρίξουν την κυβέρνηση

μέχρι το τέλος της εβδομάδας


Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γινόμαστε μάρτυρες μίας προσπάθειας κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος από κουκουλοφόρους που ενεργούν με στρατιωτικές μεθόδους και καταστρέφουν συστηματικά, απροκάλυπτα και χωρίς καμία επίσημη σοβαρή ιδεολογική ομπρέλα, οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.
Τα εναλλασσόμενα χτυπήματά τους, η οργανωσή τους, ο εξοπλισμός τους και η βεβαιότητά τους καταδεικνύουν την τακτική αντάρτικου πόλεων που συνοδεύεται από μια σειρά ψυχολογικών επιχειρήσεων εκ μέρους συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
Η δράση των δύο, φαινομενικά ανεξάρτητων «ομάδων κρούσης» σαν στόχο έχει να δημιουργήσει σοβαρό ρήγμα στην δημοκρατική λειτουργία του κράτους, να ενσπείρει τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίους όμως προτρέπει στην συμμετοχή πορειών δαμαρτυρίας για να τους χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα και να δημιουργήσει (εάν είναι εφικτό) και άλλους νεκρούς-θύματα του πολέμου που έχουν ανοίξει κατά το έθνους, του κράτους, των θεσμών και των συμφερόντων των απλών πολιτών.

Η χειραγώγηση των πολιτών μέσω των ΜΜΕ αποφέρει σημαντικά οφέλη και μετατρέπει μερίδα πολιτών σε μάζα με προπτική την μετατροπή τους σε όχλο. Οι κοινωνιολόγοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις, αναγνωρίζουν εύκολα την χειραγώγηση και τον ψυχολογικό πειθαναγκασμό και την ουσιαστική προτροπή για «συμμετοχή» σε ενέργειες τις οποίες, υπό το καθεστώς της λογικής, κανείς πολίτης δεν εγκρίνει!!!
Η διαμαρτυρία των κουκουλοφόρων γίνεται για τον άδικο θάνατο του νεαρού 15χρονου, όμως την ίδια στιγμή καταδικάζοντα χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία και σε πλείστα όσα προβλήματα αυτή σημαίνει. Μέσα στα πλαίσια του πολέμου κατά της έννομης τάξης, οι «ακυρώσεις» (καταστροφές) και οι «απαλλοτριώσεις» (κλοπές) είναι φαινόμενα που επαναλαμβάνονται συνεχώς, καταδεικνύοντας την ποιότητα του αγώνα και ων αγωνιστών του, θυμίζοντας πλιάτσικο από μη ελεγχόμενους στρατιώτες.
Οι πολίτες που μπορούν ακόμη να παρατηρούν ψυχρά τα τεκταινόμενα, με άνεση ξεχωρίζουν τους πρωταγωνιστές και τους υποστηρικτές του βιασμού τη δημοκρατίας και της απόπειρας καταρράκωσης των πάντων. Σημειώνουν στη μνήμη τους τις δράσεις συγκεκριμένων, γνωστών και από παλαιότερες μικροεξεγέρσεις, πρωταγωνιστών, ενώ την ίδια στιγμή αναμένουν το ξύπνημα αυτής της κυβέρνησης και την προσπάθειά να αποκατασταθεί η έννομη τάξη και η δημοκρατία.
Εάν οι υπεύθυνοι υπουργοί, φορείς και όργανα της πολιτείας αποτύχουν να πατάξουν το φαινόμενο του πολιτκού καιροσκοπισμού το οποίο συνοδεύει και αλληλοϋποστηρίζεται με αυτόν τον στρατό των κουκουλοφόρων καταστροφέων, τότε οι πολίτες θα πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους και θα εξαφανίσουν δια παντός τους στρατιώτες, τους αξιωματικούς, τις ομάδες υποστήριξης και όλον αυτόν τον στρατό επαγγελματιών εθνομηδενιστών που απειλούν τα πάντα.
Το μήνυμα είναι σαφές: Η ώρα που οι πολίτες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, πλησιάζει. Και τότε όλοι αυτοί οι ψευτοαναρχικοί και ψευτοαριστεριστές, που σχεδιάζουν σύγχρονα παιδομαζώματα για να λειτουργήσουν τους παράνομους στρατούς τους, θα γνωρίσουν τη δύναμη του λαού, που τόσο συχνά και άκομψα τοποθετούν τους εαυτούς τους ανάμεσα στις υγιείς κοινωνικές ομάδες…
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]