Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτά είναι τα γεγονότα που δυστυχώς δεν μας λένε!!!

Προκαλούν την φρίκη

κοινοί κακοποιοί!


Προσπαθώντας με ηρεμία να κοιτάξουμε προς τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί και που συνεχίζουν να εξελίσσονται δραματικά σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα, κάνω μία προσπάθεια να τα καταγράψω και να καταθέσω απλές και γρήγορες σκέψεις μου.
Αυτή την στιγμή υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ καύσης της Ελλάδος!!! Στην Αθήνα καίγονται 11 κτήρια (ανάμεσά τους το Υπ.Εξ), αμέτρητα καταστήματα και αυτοκίνητα. Οι κουκουλοφόροι δεν επιτρέπουν να περάσουν πυροσβεστικά και πολλοί πολίτες είναι εγκλωβισμένοι σε κτήρια που έχουν πάρει φωτιά.
Η πρωτεύουσα της Ελλάδος και η συμπρωτεύουσα μαζί με άλλες πόλεις, φλέγονται και λεηλατούνται!!!
Άν αυτή δεν είναι κατάσταση πολέμου πόλεως τότε τί είνα;
Δεν γνωρίζω ποιός και τι κινεί τα νήματα αλλά είμαστε στο απροχώρητο!!! Απόλυτο ΧΑΟΣ!!!
Γεγονός 1ο: Μία παρέα παιδιών, πετάνε μπουκάλια σε ένα περιπολικό.
Γεγονός 2ο: Ένας εκτός εαυτού (κατ’ άλλους ψυχοπαθής) ειδικός φρουρός ανοίγει πυρ εκ του ασφαλούς στην παρέα και δολοφονεί εν ψυχρό ένα παιδί 15 ετών.
Γεγονός 3ο: Εκμεταλλευόμενα το γεγονός, κακοποιά στοιχεία (και μην μου πεί κανείς πως είναι παιδιά που διαμαρτύρονται!!!) καίνε επί δύο ημέρες καταστήματα, πολυκατοικίες και αυτοκίνητα. Επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα και λιθοβολούν τους αστυνομικούς.

Γεγονός 4ο: Η Αστυνομία έχει καταστεί όμηρος της κατάστασης και αφήνει τις περιουσίες των πολιτών να καταστρέφονται. Η κατάσταση χειροτερεύει συνεχώς.
Γεγόνος 5ο: οικογένειες 5 κανάλια και μία πρεσβεία κυβερνούν απο το 1974 την χώρα ανεξαρτήτως του ενοίκου του Μαξίμου
Γεγόνος 6ο: Μερικοί ψευτοπολιτικάντες εκμεταλεύονται το γεγονός για ίδιο όφελος.
Γεγονός 7ο: Σε πρεβείες της χώρας στο εξωτερικό, «εξοργισμένοι» ομογενείς κατεβάζουν την Ελληνική σημαία από τον ιστό και την αντικαθιστούν με την μαυροκόκκινη σημαία των αναρχικών και κανείς δεν αναφέρεται σε συντονισμένες ενέργειες που υποκινούνται από «κέντρο αποφάσεων» και «στρατηγικούς εγκεφάλους».
Γεγονός 8ο: Δημοσιογράφοι μέσα από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις καλούν τους πολίτες (και ιδιαίτερα τους μαθητές που με ευθύνη του υπουργού Παιδείας δεν θα είναι στα σχολεία τους) να κατέβουν στους δρόμους, να μετατραπούν σε όχλο και να εμπλακούν πιθανότατα σε «μάχες» με την αστυνομία που είναι πολύ πιεσμένη (απορία του συντάκτη: οι δημσιογράφοι αυτοί θα στείλουν και τα δικά τους παιδιά σε αυτές τις πορείες διαμαρτυρίας; Αν ναι, να το καταθέσουν με οπτικό υλικό που να το επιβεβαιώνει…)
Φανταστείτε τώρα να συμπλακούν αστυνομικοί με διαδηλωτές και να χρησιμοποιηθεί βία. Η συνέχεια δεν νομίζω να ελεγχθεί...
Αυτή την στιγμή η χώρα είναι σε κατάσταση πολιορκίας από κακοποιούς που εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της δολοφονίας του παιδιού και και το κοινό αίσθημα αγανάκτησης, καίνε την χώρα και σπέρνουν το χάος. Διαλύσανε το σύμπαν και θα προκαλέσουν κατά πάσα πιθανότητα την πτώση της κυβέρνησης.
Άντε... τα καταφέρανε!
Συγχαρητήρια στους πολιτικούς της αντιπολίτευσης που επιδιώκουν την κατάργηση των πάντων προκειμένου να παράξουν έργο, εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική της αυτο-αναίρεσης...
Αναγνώστης

Υ.Γ. Αν τώρα θέλουν κάποιοι να βαφτίσουν τους αλήτες που καίνε την περιουσία του κόσμου που δεν φταίει σε τίποτα, σε "αγανακτισμένους πολίτες" που δικαιολογημένα αντιδρούν κατά αυτό τον τρόπο, τότε καλό θα είναι να βάλουν και αυτοί ένα κράνος για να μην φαίνονται και να πάνε να κάψουν πρώτα το κατάστημα και το βιός του πατέρα τους. Στ συνέχεια να πετάξουν μολότοφ στον αδελφό τους που είναι στα ΜΑΤ με σκοπό να τον κάψουν και μετά να συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους! Βρήκανε την αφορμή ή την ευκαιρία να "διασκεδάσουν" με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]