Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εφημερίδα Έθνος: Η βολή έγινε σε ευθεία – Καταρρίπτεται το πόρισμα της βαλλιστικής και κάθε νόμος της Φυσικής!

Δεν χρειάζονται οι επιστήμονες

όταν υπάρχουν οι δημοσιογράφοι!!!


Σύμφωνα με το πόρισμα που εξέδωσαν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Έθνος», το οποίο καταρρίπτει την βαλλιστική έρευνα και το πόρισμά της, καθώς επίσης και τα εργαστηριακά ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας (η οποία αναφέρει πως η σφαίρα είχε κατωφερή πορεία)!!!
Συγκεκριμένα στην εφημερίδα, οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι αναφέρουν, «δεν βρέθηκε ωστόσο κάποιο ίχνος χρώματος, γεγονός που απομακρύνει την εκδοχή η σφαίρα να χτύπησε σε τοίχο και κάνει πιθανότερη την εκδοχή αυτή να «βρήκε» σε χαμηλό εμπόδιο, στις πλάκες του πεζόδρομου ή κάποια από τις διακοσμητικές μπάλες ή στην περίφραξη του παρακείμενου πάρκινγκ.

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, η βολή από την θέση που πυροβόλησε ο δράστης καταδεικνύει ότι δεν πυροβόλησε προς τα επάνω αλλά κατ' ευθείαν προς τα άτομα με τα οποία διαπληκτιζόταν».
Με απλά λόγια λοιπόν και αφού η σφαίρα σφηνώθηκε στον 10ο θωρακικό (χαμηλότερα από την καρδιά), αφού πρώτα διαπέρασε την καρδιά, αυτό που μας λένε οι πανέξυπνοι δημοσιογράφοι του Έθνους και που προφανώς έχουν και την απαίτηση να πιστέψουμε, είναι το εξής:
Στην πρώτη περίπτωση, ο πυροβολισμός έγινε προς το οδόστρωμα (δηλαδή προς τα κάτω), η σφαίρα πήρε ανοδική πορεία και στο δρόμο, κάτι μια κούραση που ένιωσε, λίγο το ότι κατάλαβε ότι πάει στο πουθενά, άλλαξε πορεία και κατέβηκε προς τα κάτω, επιφέροντας το θανάσιμο τραύμα στον νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο!!!
Στην δεύτερη περίπτωση, η στόχευση έγινε προς το πλάι, η σφαίρα πήγαινε προς το πάρκινγκ, κάπου χτύπησε, πήρε ανοδική πορεία, αλλά το μετάνιωσε και κατέβηκε απότομα προς τα κάτω, για να επιφέρει το μοιραίο χτύπημα στον άτυχο νεαρό που βρέθηκε στο δρόμο της.
Παληκάρια εκεί στο Έθνος, αν πιστέψουμε αυτά που λέτε δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν:
Ή παίρνουμε κι εμείς ληγμένα (γιατί εσείς τα παίρνετε οπωσδήποτε), οπότε η σκέψη μας είναι λίγο θολωμένη
Ή η σφαίρα εκείνο το βράδυ είχε κέφια και τριγύριζε καταρρίπτοντας τους νόμους και τους κανόνες της φυσικής
Βέβαια, υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση, να επιδιώκετε να βγάλετε αναξιόπιστη την βαλλιστική έρευνα και την ιατροδικαστική έρευνα, να αφήσετε σκιές (μόνο σε μυαλά ηλιθίων) και να δώσετε την δική σας ερμηνεία ελεύθερα (με την προϋπόθεση ότι κάποιος μπορεί να σας πάρει σοβαρά με όλα αυτά τα σοβαροφανή αλλά και άκρως γελοία που γράφετε.
Εάν έχετε σκοπό βέβαια να προβοκάρετε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών, τότε εμπίπτετε σε κακόβουλη ενημέρωση, παραβιάζοντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά και ηθικούς κανόνες απέναντι στους πολίτες και την πολιτεία.
Επειδή, τελικά, τέτοια μυαλά δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένα, σας κάνω μία πρόταση: να τα δωρήσετε στην επιστήμη και συγκεκριμένα στους επιστήμονες της ΝΑΣΑ, για να κάνουν πειράματα μέσα στα κεφάλια σας. Δεν θα χρειάζετε να καταξοδεύονται για να κάνουν τα ίδια πειράματα στο κενό του διαστήματος, μιάς και το κενό στα δικά σας κεφάλια είναι πολύ μεγαλύτερο…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    http://orthodoxia.forumup.gr/viewtopic.php?t=1544

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]