Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι έγινε τελικά με την απόπειρα δολοφονίας του 16χρονου στο Περιστέρι;

Ερασιτέχνης ο επίδοξος δολοφόνος

του 16χρονου στο Περιστέρι

ή επαγγελματίας πράκτορας;


Χώρος: Περιστέρι, νομός Αττικής. Ένας δήμος της Αθήνας όπου ευκολότερο είναι να συναντήσεις κάποιον φτωχό ή μέσης οικονομικής κατάστασης άνθρωπο, παρά μία porche έξω από κάποιο σπίτι. Στηρίζει το ΚΚΕ επί δεκαετίες και αποτελεί έναν πυλώνα και πυρήνα δυναμικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων για όλη τη χώρα.
Ώρα: Περίπου 11 το βράδυ της Τετάρτης. Αρκετά σκοτεινά, κοντά σε σχολείο που τελούσε υπό κατάληψη και ήταν δεδομένο πως θα περάσουν κάποιοι μαθητές.
Θύμα: Ένας νέος 16χρονος που κάθισε με την παρέα του να συζητήσουν. Οι πιθανότητες αναφέρουν πως κατά 60-70% είναι παιδί κάποιου αριστερού, οργανωμένου συνδικαλιστή. Ίσως να είναι και το τέλειο θύμα.
Πυροβολισμοί: Δύο!!! Μετά τον πρώτο πυροβολισμό και αφού πέρασε κάποια σχετική ώρα (όπως αναφέρουν περίπου 45 λεπτά) υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός προς κινούμενους όμως στόχους. Αστοχεί και εξαφανίζεται!!! Περίμενε όμως αρκετή ώρα. Φοβισμένος ή όχι, επεχείρησε και δεύτερη φορά να χτυπήσει, προσπαθώντας πιθανότατα να σκοτώσει και όχι να τραυματίσει. Ο άνθρωπος που πυροβόλησε, αισθανόταν αρκετά σίγουρος (για τη θέση στην οποία βρισκόταν) και περίμενε ώστε να μπορέσει να σκοτώσει!!!
Όπλο: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 22άρι πυροβόλο (και όχι αεροβόλο) πιστόλι. Οι πρώτες πληροφορίες στην τηλεόραση που ανέφεραν 38άρι και ότι τέτοια όπλα έχει και η αστυνομία, καθώς και άλλη πληροφορία πως ήταν 22άρι αλλά τέτοια όπλα έχουν σαν ιδιωτικά οι αστυνομικοί, προκαλούν το λιγότερο αηδία για τους δημοσιογράφους και για τα τηλεοπτικά κανάλια που προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη του πυροβολισμού (εμμέσως πλην σαφώς) σε κάποιον αστυνομικό!!!

Εκτελεστής: Σίγουρα όχι επαγγελματίας, αν και πρέπει να κρατήσουμε κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις. Δοκίμασε βολή από μακριά και πέτυχε τον στόχο του, γεγονός που καταδεικνύει πως είχε κάνει αρκετές βολές (εξάσκηση) σε αυτή την απόσταση… Το τραύμα του νεαρού θύματός του είναι επιφανειακό και προδίδει απόσταση άνω των 50 μέτρων. Ως εκ τούτου ο εκτελεστής επέτυχε μία «μοναδική» βολή!!!
Ποιος αλήθεια θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία τόσο άνανδρη και σίγουρα προμελετημένη δολοφονία, με στόχο ένα παιδί;
Ποιο κίνητρο μπορεί να έχει κάποιος που κρύβεται στα σκοτάδια και περιμένει να πυροβολήσει έναν νέο άνθρωπο που τυχαία θα περάσει από εμπρός του;
Μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών το ιστολόγιο αυτό είχε επισημάνει την επικινδυνότητα και είχε καταστήσει σαφές πως ζούμε τα αποτελέσματα δράσης πρακτόρων και σκοτεινών κύκλων που οργιάζουν στο κέντρο της Αθήνας. Η κυρία Παπαρήγα πολύ σύντομα εμφανίστηκε επαναλαμβάνοντας τις θέσεις μας, ενώ από τους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων, ακόμη και της κυβέρνησης, υπήρξε απόλυτη σιωπή…
Να θυμίσω σε αυτό το σημείο πως ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ξένες υπηρεσίες στις υποθέσεις Πακιστανών και υποκλοπών, τις καταγγέλει και ορθά πράττει γιατί έτσι είναι. Γιατί αδυνατεί όμως να κάνει το ίδιο σχετικά με τις πυρκαγιές ή με τα επεισόδια των ημερών; Ρητορικό το ερώτημα. Τρομολαγνεία και σενάρια συνομωσίας μονάχα όπου μας βολεύει... δυστυχώς…
Γιατί με το συγκεκριμένο «τυφλό» χτύπημα κατά του νέου παιδιού στο Περιστέρι, έγινε μία προσπάθεια αναζωπύρωσης των επεισοδίων και συνέχισης της καταστροφής της Αθήνας (το Indymedia καλούσε να συνεχιστούν τα επεισόδια για να μην δουλέψουν τα καταστήματα στο κέντρο των Αθηνών ούτε κατά την περίοδο των εορτών) και ταυτόχρονα έγινε μία δειλή και άνανδρη προσπάθεια να χτυπηθεί καίρια το κύρος της Ελλάδας και η ασφάλεια που θα πρέπει να αισθάνεται οποιοσδήποτε έρχεται στην χώρα μας.
Όλοι όσοι έκαναν δηλώσεις, αναφέρονται σε «σκοτεινές δυνάμεις» που κρύβονται πίσω από την δολοφονική απόπειρα κατά του 16χρονου νέου Περιστεριώτη. Όλοι όσοι θέλουν να κρατήσουν κάποια σοβαρότητα και που θέλουν να ελέγξουν όλα τα στοιχεία που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τα «τσακάλια» της τηλεόρασης, όμως, έτρεξαν να κατηγορήσουν την αστυνομία πως άργησε 14 ολόκληρες ώρες να αποκλείσει την περιοχή όπου τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά το νέο παιδί. Φυσικά, τα «τσακάλια» της τηλεόρασης, μέσα στην άγνοιά τους δεν μπορούν να είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν η ασφάλεια βρισκόταν ήδη στην περιοχή και είχε αναπτύξει άνδρες που παρακολουθούσαν για την περίπτωση που «ξεθάρρευε» ο εκτελεστής και επαναλάμβανε μία νέα απόπειρα… Αλλά, είναι τα γνωστά τσακάλια της τηλεόρασης, που βρίσκουν ενόχους ΜΟΝΟ τους αστυνομικούς και όχι κάποιους άλλους…! Κι αυτό, επειδή είναι ευκολότερο να στοχεύεις σε κάποιον που δεν θα σε πειράξει ποτέ, ενώ είναι επικίνδυνο να στοχεύσεις σε κάποιον που ίσως και να σε δολοφονήσει…
Η δράση των λαθρομεταναστών ανάμεσα στους κουκουλοφόρους, καταγγέλθηκε εκατοντάδες φορές μέσω των ιστολογίων και καταδείχθηκαν ως οι κύριοι υπαίτιοι για τον όγκο και την ένταση των επεισοδίων. Ο ρόλος τους εξακολουθεί να παραμένει μυστηριώδης (αν και γράφτηκε πως δίνονταν έως 3000 € για συμμετοχή στα επεισόδια, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον γελοιότητα να το συνυπολογίσω σε σοβαρό παράγοντα συμμετοχής στην βία), αλλά καταγράφηκε και μάλιστα αναφέρθηκαν μεγάλοι αριθμοί συμμετοχής ιδιαίτερα Αλβανών, οι οποίοι εμφάνισαν ακόμη και την Αλβανική σημαία.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, μπορεί να υπήρξε συμμετοχή κάποιου πράκτορα ξένης δύναμης που επιθυμεί το χειρότερο για την Ελλάδα; Και δεν είναι και λίγες αυτή τη στιγμή εκείνες οι χώρες που θα επιθυμούσαν μέχρι και τον διαμελισμό της χώρα μας… Μέχρι στιγμής η ζημία είναι κυρίως οικονομική και σύμφωνα με πληροφορίες ο τουρισμός έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα, με συνεχείς ακυρώσεις που γίνονται σε κρατήσεις που υπήρχαν από ξένες εταιρείες τουρισμού, επειδή η χώρα μας έχει χαρακτηριστεί (προσωρινά) ως ΜΗ ΑΣΦΑΛΗΣ.
Ένα ακόμη θύμα, απλά θα «κλείδωνε» μία τέτοια κατάσταση εις βάρος της χώρας μας… Ας το σκεφτούμε καλύτερα αυτό και ας το ταιριάξουμε με την ανησυχία του Καραμανλή, ο οποίος στο διάγγελμά του είχε καλέσει σε ενότητα και ομοψυχία τον Ελληνικό λαό…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]