Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βεβήλωσαν το Μνημείο Ηρώων Ξάνθης τα παιδάκια του Indymedia


Μόνο να βεβηλώνουν έμαθαν

οι συνταξιούχοι φοιτητές

και οπαδοί του Indymedia


Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Μνημείο Ηρώων Ξάνθης, το οποίο βεβήλωσαν οι εγκεφαλικά νεκροί "αθώοι" νέοι, συνταξιούχοι φοιτητές του Δ.Π.Θ. Ξάνθης, οπαδοί του Indymedia.
Ο σεβασμός ανύπαρκτος απέναντι σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούν αυτά τα ανεγκέφαλα όντα να συμπεριφέρονται σήμερα ελεύθερα, καταπατώντας ιερά και όσια των Ελλήνων.
Να τους χαιρόμαστε... Δέκα είναι σε ολόκληρη την Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης και έχουν κάνει κατάληψη! Αναβλήθηκαν οι κατατακτήριες και έχουνε γίνει μεγάλες ζημιές μέσα στις κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά και στην είσοδο της Πολυτεχνικής.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]