Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθητής πυροβολήθηκε από άγνωστο αργά το βράδυ της Τετάρτης! - Ποιός ψάχνει να δημιουργήσει ένα ακόμη θύμα;


Θέλουν να δημιουργήσουν κι άλλο νεκρό...


Όλοι το λένε, όλοι το συζητάνε, όλοι το απεύχονται, μα όλοι το περιμένουν. Η μανία που έχει καταβάλει συγκεκριμένη μερίδα "αντεξουσιαστών" είναι πασιφανές ότι ζητάει και άλλο αίμα. Αίμα που θα οδηγήσει σε νέα έξαρση επεισοδίων και συγκρούσεων. Αίμα που θα τους κρατήσει στο προσκήνιο και θα στηρίξει τα "σκοτεινά σχέδια" των ινστρουχτόρων στρατηγών των κουκουλοφόρων.
Χθες το βράδυ έγινε μία προσπάθεια να κάψουν ζωντανό έναν αστυνομικό μέσα σε αμάξι, αλλά απέτυχαν. Αργότερα όμως και λίγο μετά τις 11.00 χθες το βράδυ ένας μαθητής της δεύτερης τάξης του 1ου Λυκείου και μέλος της 15μελούς επιτροπής του σχολείου του, δέχθηκε πυρά σε πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Δωδεκανήσου, από "άγνωστο" δράστη.

Η σφαίρα σφηνώθηκε στον δεξιό καρπό του και αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξε και δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα.
Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα η οικογένεια του μαθητή ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό, όπου και διεξάγει έρευνα.
Είναι σαφές πλέον που κυκλοφορούν κάποιοι με στόχο να σκοτώσουν. Σκοπεύουν ανθρώπους, προτιμούνται οι νέοι άνθρωποι, για να ξεσηκώσουν και πάλι την καταστροφική τους μανία, να της δώσουν λόγο και ρόλο στην κοινωνική αναταραχή που επιδιώκουν να επιφέρουν.
Αυτό το είδος του αντάρτικου πόλεων είναι η χειρότερη μορφή και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ενεργειών ψυχολογικού πολέμου και αντενδείκνυται ακόμη και στις πιό σκληρές μορφές στρατιωτικού πολέμου. Όσοι στρατιωτικοί μάλιστα αποδεχθούν να εκτελέσουν τέτοιου είδους επιχειρήσεις, δικάζονται ως εγκληματίες πολέμου και χαρακτηρίζονται ως κτήνη, ανθρωπόμορφα τέρατα και εχθροί της ανθρωπότητας.
Αυτού του είδους οι άνθρωποι φαίνεται πως πλέον κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας, ψάχνοντας για ανθρώπινους στόχους, αναζητώντας κι άλλους νεκρούς για να ξεδιψάσουν την καταστροφική τους μανία, τα απάνθρωπα ένστικτά τους, για να γεμίσουν τον ιδεολογικό παραλογισμό τους ή για να εξυπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν τις διαταγές των "αφεντικών" τους.
Η δράση ειδικά εκπαιδευμένων πρακτόρων σε "μαύρες επιχειρήσεις" εντός αστικών περιοχών κρίνεται λίαν επικίνδυνη για το σύνολο των κατοίκων, επειδή αυτού του είδους οι επιχειρησιακές δραστηριότητες δεν εμφορούνται από ιδεολογικές τάσεις, παρά μόνο από σκοπιμότητα που σαν μοναδικό στόχο έχει να διεγείρει τον κοινωνικό ιστό (κατά το δοκούν, με την κατάλληλη υποστήριξη από συνεργάτες τους σε ΜΜΕ).
Η απόπειρα δολοφονίας του νέου-μαθητή επιβεβαιώνει πως ζούμε πλέον στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις από ανθρώπους σκληρούς και αποφασισμένους να επιφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα και να επιφέρουν την πλήρη σύγχυση στον κοινωνικό ιστό-πολίτες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απόπειρα έγινε από απόσταση και γι αυτό το τραύμα δεν ήταν διαμπερές και παρέμεινε η σφαίρα στον καρπό του άτυχου νέου. Μήπως θα πρέπει να κινητοποηθούμε όλοι τελικά και να φροντίσουμε να προστατεύσουμε ένα πιθανό αυριανό θύμα των εκτελεστών ή του εκτελεστή που τριγυρνά στους δρόμους; Μήπως ήρθε η στιγμή κάποιοι γονείς να αρχίσουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για τα παιδιά τους και να φροντίσουν να μην τα αφήνουν εκτεθειμένα στους πλείστους όσους κινδύνους συνεπάγεται η μέχρι τώρα "ελευθερία" που παρείχαν σε αυτά;
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]