Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σταματήστε με την γελοία προπαγάνδα - Σας πήρε ο κόσμος χαμπάρι

Μην κουράζεστε, σας καταλάβαμε

είστε γελοίοι και επικίνδυνοι!!!


Με αφορμή όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και κυρίως με τις χθεσινές καταγγελίες του ΣΥΝ και του κυρίου Καρχιμάκη σχετικά με παρακολουθήσεις τηλεφώνων (υποκλοπές) από την ΕΥΠ, νομίζω ότι θα πρέπει να καυτηριασθεί το γεγονός της ασύδοτης προπαγάνδας που ασκείται από μέρος του πολιτικού κόσμου, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει θέματα και να αποκτηθούν ερείσματα για περαιτέρω χτυπήματα στην κυβέρνηση Καραμανλή.
Πρώτα από όλα, πρέπει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Καραμανλής για να πέσει από την κυβέρνηση δεν χρειάζεται κανέναν για να προσπαθήσει να τον ρίξει. Το έχει κάνει από μόνος του. Αυτή τη στιγμή κυβερνά επειδή δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είναι δυνατόν μέσα σε μία τέτοια κατάσταση (με φοβερές ανακατατάξεις παγκόσμια, οικονομικές και γεωγραφικές) να προκηρύξει εκλογές και να δημιουργήσει ένα τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό κενό που θα φέρει τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής και δικαίως (τότε) θα του χρεωθούν όλα τα στραβά και τα άσχημα.

Η υπόθεση όμως της παρακολούθησης των τηλεφώνων από την ΕΥΠ αποτελεί ένα τεραστίας ολκής συνειδητό ψέμμα και μία κατάφορη προσπάθεια σύνδεσης με πραγματικά γεγονότα (υποκλοπές) που συνέβησαν στο παρελθόν. Η πολιτική που ακολουθούν κάποιοι από τον χώρο της αντιπολίτευσης ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας και αγγίζει πλέον τον χώρο της εθνικής επικινδυνότητας. Η συστηματική σπορά ψευδών ειδήσεων, η συνεχής διαστρέβλωση πραγματικών γεγονότων και η χωρίς φραγμούς (ηθικούς και εθνικούς) αντιπολιτευτική τακτική, προδίδει μία φοβερή αγωνία, αλλά και μία πρωτοφανή και μεθοδευμένη αλητεία, που σκοπό έχει να πλήξει τους δημοκρατικούς θεσμούς και να διαβάλλει απέναντι στον πολίτη ανθρώπους, υπηρεσίες και πρακτικές μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος, αποβλέποντας στην καταβαράθρωση και της παραμικρής ελπίδας στήριξης στην οποία αποβλέπει κάθε νοήμων άνθρωπος.
Η δημιουργία εντυπώσεων, πολιτικού περιεχομένου, δυστυχώς κατατείνει σε βλαπτικές παρεμβάσεις που αποδυναμώνουν καίριους μηχανισμούς και αντιστρόφως ενδυναμώνουν τις τάσεις διάλυσης αμυντικών κρατικών μηχανισμών και οικοδομούν μία "εικονική χαοτική πραγματικότητα" που μόνο οφέλη δεν αποδίδει και καταστροφή σε μεγάλο βάθος χρόνου θα επιφέρει. Ο χειρισμός τέτοιου είδους προπαγανδιστικών μηχανισμών κρίνεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνος για τη χώρα και γίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό το φαινόμενο αυτό λόγω της χρονικής περιόδου που επιλέχθηκε να χρησιμοποιηθεί.
Δυστυχώς, στις ημέρες μας, οι πολιτικές δεν δυνάμεις δεν παράγουν έργο, πολιτική σκέψη και δράση, αλλά αρκούνται στην μεταχείριση προπαγανδιστικών μεθόδων, ιδιαίτερα ζημιογόνων για το κράτος (και όχι μόνο για την κυβέρνηση), χωρίς να συνυπολογίζουν τις ζημίες αλλά αναμένοντας τα όποια πιθανά πολιτικά (μετρώνται σε ψήφους) κέρδη.
Το μήνυμα που οφείλει να στείλει ο Ελληνικός λαός σε εκείνες τις δυνάμεις που προβοκάρουν την πολιτική σταθερότητα, αμαυρίζουν την εικόνα της χώρας διεθνώς και κινούνται υπόπτως (μην ξεχνάμε τις δηλώσεις Παπαρήγα σχετικά με την δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών στην οργάνωση, δημιουργία και εκτέλεση των επεισοδίων) αντικρουόμενες στα συμφέροντα της χώρας, είναι μία πολύ απλή φράση: "Μην συνεχίζετε, σας έχουμε πάρει χαμπάρι. Σταματήστε επιτέλους!"
Ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος να σταθεί πολύ αυστηρός απέναντι στην Ελληνική κοινωνία που φέρει (από την πλευρά της) αρκετές ευθύνες γι αυτά που σήμερα ζούμε, αλλά θα είναι ιδιαίτερα καυστικός και αυστηρός απέναντι σε όλους αυτούς που σήμερα απεργάζονται την τύχη του κράτους προκειμένου να οικοδομήσουν για τους ίδιους ένα υπαρκτό πολιτικό μέλλον. Οι ευθύνες προς όλες τις πλευρές είναι το ίδιο σοβαρές, όπως και η ευθύνη της σοβαρότητας που πρέπει να περιέχεται σε καταγγελίες πολιτικών που συνεχίζουν να διακωμωδούν τον ρόλο του αντιπροσώπου των πολιτών. Η κρίση των θεσμών είναι μία ζώσα κατάσταση και μόνο οι πολίτες μπορούν να την χλευάσουν, να την καταδικάσουν και να την ρίξουν στο περιθώριο, ως λίαν βλαπτική και εχθρική προς τα ατομικά, συλλογικά και εθνικά συμφέροντα του σήμερα αλλά και του αύριο, το οποίο δεν έρχεται και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές.
Οι ευθύνες των πολιτικών φορέων, των κομμάτων και των εκφραστών τους είναι τεράστιες ως προς το μέλλον και θα πρέπει να τις αναλογίζονται κάθε φορά που προσπαθούν να παράξουν πολιτικό έργο δημιουργώντας παγίδες και ναρκοπέδια στην πορεία του τόπου για ένα καλύτερο αύριο...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]