Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν πήγε ο Μεϊμαράκης στην έκθεση αμυντικών συστημάτων


Γκρίνιες από τους εμπόρους όπλων!


Εντονα σχόλια προκάλεσαν χθες την πρώτη ημέρα της διεθνούς έκθεσης αμυντικών συστημάτων «Defendory International» οι απουσίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας Β. Μεϊμαράκη, του γενικού γραμματέα Εξοπλισμών Β. Βασιλάκου και σύσσωμης της στρατιωτικής ηγεσίας.
Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα, κυρίως από τις επίσημες αντιπροσωπείες των κρατών που είχαν προσκληθεί από το υπουργείο Αμυνας και ευελπιστούσαν να έχουν μια συνάντηση με τον υπουργό, και μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.

Απογοητευμένοι και οι έμποροι οπλικών συστημάτων διότι, όπως έλεγαν, «χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε τον ρόλο του υφυπουργού Γ. Πλακιωτάκη, που εκπροσώπησε το υπουργείο, σε όλες τις διεθνείς εκθέσεις στον κόσμο οι υπουργοί Αμυνας και οι διευθυντές εξοπλισμών ανοίγουν τις εκθέσεις».
Η γκρίνια ήταν τόσο έντονη που προκάλεσε και αντιδράσεις από κάποιους, που, υπερασπιζόμενοι την επιλογή της πολιτικοσρατιωτικης ηγεσίας, έλεγαν: «Είναι θέμα προτεραιοτήτων και φυσικά δεν μπαίνουν στο ίδιο ράφι οι υποχρεώσεις της ηγεσίας στα διεθνή φόρα με την παρουσία τους στην έκθεση. Ας καταλάβουν όλοι ότι διάγουμε περίοδο σημαντικών διεθνών εξελίξεων και οικονομικής κρίσης. Οσο δε για κάποιους Ελληνες, που τα τελευταία χρόνια πουλάνε παραγοντιλίκι στις ξένες εταιρείες για να πάρουν ένα κομματάκι από την πίτα, αυτοί φώναζαν γιατί είχαν πουλήσει στις εταιρείες την παρουσία του υπουργού και τη μονόλεπτη στάση του στα δικά τους γκισέ».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]