Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ: Αξιολογούμε τη δέσμη ιδεών

"Εμείς πάντα αναλύουμε..."

«Αξιολογούμε με την απαραίτητη προσοχή αλλά και εποικοδομητική διάθεση, τη δέσμη ιδεών που υπέβαλε στους διαπραγματευτές, σήμερα, στη Νέα Υόρκη, ο Προσωπικός Απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Μ. Νίμιτς και εν συνεχεία θα τον ενημερώσουμε για τα συμπεράσματά μας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με τη σημερινή συνάντηση του Προσωπικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Mάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές για το ζήτημα της επίτευξης αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.
«Εμείς πάντα παρουσιάζουμε και αναλύουμε με τρόπο συγκροτημένο και ξεκάθαρο τις θέσεις μας για την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα των οποίων ουδείς αμφιβάλλει. Η Ελλάδα επιθυμεί ειλικρινά την οριστική επίλυση του σημαντικού αυτού θέματος με τρόπο αμοιβαία αποδεκτό χωρίς νικητές και ηττημένους. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]