Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερωτήματα προς απάτριδες

Ποιος σας εμποδίζει τελικά;

Ελλάδα, η χώρα της δημοκρατίας ή η χώρα τρομοκρατίας των μηδενιστών; Ναι, τελικά εκεί φτάσαμε… εκεί μας έφτασαν δηλαδή όλοι αυτοί οι άνευ ιδεολογίας που επιτίθενται απερίφραστα πλέον στον οποιονδήποτε δηλώνει πως αγαπά τον τόπο του, την χώρα του και την ιστορία του!!!
Πρεσβευτές και προσκυνημένοι του νεοταξικού συστήματος, της παγκοσμιοποίησης και της ισοπέδωσης των εθνών, των λαών και των ανθρώπων, εμπαίζουν, περιγελούν, αμαυρώνουν, καταγράφουν και φακελώνουν (όλους όσους νιώθουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο τους), προκειμένου να εκδικηθούν μελλοντικά, με την πρώτη ευκαιρία, αυτούς που τους αντιτίθενται, λειτουργώντας ως φασιστοειδή, δειλά, κομπλεξικά και αδύναμα ανθρωπάκια, σε μία ύστατη προσπάθεια να κρύψουν την μηδαμινότητά τους απαιτώντας από όλους τους άλλους να γίνουν ένα με τις μηδενιστικές ιδέες που αντιπροσωπεύουν!

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους που ενώ κανονικά έπρεπε να κρύβουν την ανυπαρξία τους, την διατυμπανίζουν και απαιτούν από όλους τους άλλους να ξεχάσουν τα πάντα και να ενστερνιστούν τις απόψεις τους. Ποιες απόψεις; Μα τις απόψεις του μηδενισμού και του εξοβελισμού των πάντων!
Ποιος σας είπε να αγαπάτε την πατρίδα σας;
Ποιος σας είπε να τιμάτε τον τόπο σας;
Ποιος σας είπε να σέβεστε την ιστορία σας;
Ποιος σας είπε να τιμάτε τους προγόνους σας και να εκτιμάτε τους αγώνες που έδωσαν άλλοι για εσάς;
Ποιος σας είπε να σηκώνετε κεφάλι και να θέλετε το δίκιο σας;
Ποιος σας είπε να νιώθετε Έλληνες;
Σίγουρα δεν σας τα είπαν αυτοί που διατυμπανίζουν πως τελικά πατρίδα σου είναι ο τόπος που ζεις και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτε άλλο!!!
Αφού όμως είναι αυτή η πατρίδα τους, αφού εδώ είναι το σπίτι τους, αφού εδώ είναι ο τόπος που τους γέννησε, που τους ανέθρεψε, που τους μεγάλωσε, που τους φρόντισε και τους φροντίζει (υπέρ του δέοντος), αφού εδώ είναι οι οικογένειές τους, γιατί αρνούνται να αγωνιστούν για την πατρίδα στην οποία ζούνε; Τι τους κρατάει μακριά από έναν φυσιολογικό αγώνα εναντίον αυτών που διεκδικούν μέρος της πατρίδας τους; Γιατί αδιαφορούν για το μέλλον του τόπου;
Επειδή είναι δειλοί και δεν ξέρουν τι είναι να αγωνίζεσαι; Ή επειδή τα έχουν όλα και μπορούν να ξεχνούν εύκολα τα πάντα; Μήπως επειδή έχουν αρκετή αυτογνωσία και γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα δύσκολα; Αλλά τότε γιατί τα δημιουργούν;
Πολλές οι απορίες… και σίγουρα δεν είναι μόνο αυτές που εγώ παρέθεσα.
Υπάρχει όμως και μία πρόταση: Επειδή από όλα σχεδόν τα αεροδρόμια της χώρας γίνονται συνεχείς πτήσεις προς το εξωτερικό, εσείς που νιώθετε πατρίδα σας απλά τον τόπο στον οποίο ζείτε, γιατί δεν παίρνετε κάποια πτήση, να φύγετε να πάτε να ζήσετε κάπου αλλού, να κάνετε εκεί την πατρίδα σας και να μας αφήσετε μόνους και ήσυχους να δώσουμε τους δικούς μας αγώνες, να τιμήσουμε τους δικούς μας προγόνους και να παλέψουμε για τα δικά μας ιδανικά και τα δικα μας δικαιώματα;
Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε, επειδή πουθενά δεν σας ανέχονται!!!
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς…»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]