Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντώναρος: "Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε οποιαδήποτε σκιά στη στάση της υπουργού Εξωτερικών; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως τέτοιο θέμα"


Συνεχίζει την διαδικασία η Ντόρα

Ενώ γνωρίζει πως είναι στημένη!!!


Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, κυρίου Αντώναρου σχετικά με την υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κυρίας Μπακογιάννη, και δημοσιεύματα που την τοποθετούν ως κυρίως υπεύθυνη σχετικά με τις δυσμενείς για τη χώρα μας εξελίξεις στο θέμα των συζητήσεων σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.
Προσπάθησε να αποτινάξει το βάρος των ευθυνών της κυρίας Μπακογιάννη δηλώνοντας πως ουσιαστικά γίνεται προσπάθεια να πέσουν «σκιές» στη δράση της Ελληνίδας ΥΠΕΞ.

Βέβαια, ο κύριος Αντώναρος κάνει αυτό για το οποίο εντάλθηκε, αλλά δεν μπορεί να παραγνωρίζει τα γεγονότα, όπως αυτά αποκαλύπτονται πλέον με την δράση και την παρεμβατικότητα των ΗΠΑ και την δουλικότητα του Νίμιτς, εις βάρος της Ελλάδας. Δεν μπορεί να αγνοεί πως οι «σκιές» στις κινήσεις της κυρίας Μπακογιάννη τοποθετήθηκαν από την ίδια, από τη στιγμή που αποδέχθηκε να λειτουργήσει η «κρυφή διπλωματία», αγνοώντας και ουσιαστικά τοποθετώντας στο περιθώριο οποιαδήποτε ενημέρωση όφειλε να δίνει προς τον Ελληνικό λαό… Οι ενημερώσεις όμως γινόντουσαν από και προς την κυρία Ράις, η οποία ανοιχτά προωθούσε τα συμφέροντα των Σκοπίων!
Δεν είναι δυνατόν σήμερα να έρχεται οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος της χώρας μας και να προσπαθεί να δικαιολογήσει την κυρία Μπακογιάννη, η οποία όφειλε (εάν δεν γνώριζε) να μαθαίνει γεγονότα που διαδραματίζονταν και που τροποποιούσαν ουσιαστικότατα και ταυτόχρονα καταργούσαν την αντικειμενικότητα στην διαπραγματευτική διαδικασία.
Δεν είναι δυνατόν, τόσο απλά και με ελαφρά τη καρδία, να ξεχάσει η Ελληνική πολιτεία και οι Έλληνες πολίτες την σαφέστατη «τάση» της κυρίας Μπακογιάννη να ευχαριστήσει την αμερικανίδα ομόλογό της, μέχρι του σημείου να προτείνει ως ονομασία για την Σκοπιανή γλώσσα (που είναι ως επί το πλείστον βουλγαρική) το «makedonski»!!!
Η αρχή του τέλους για την Ντόρα, που αποδείχθηκε πως είχε πολλά «δώρα» για τις ΗΠΑ, ήταν η δημοσιοποίηση αυτού του εγγράφου που «πρόδωσε» τις παρασκηνιακές κινήσεις που γινόντουσαν. Ακόμη και σήμερα, μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του ανθελληνικού παρασκηνίου, η κυρία Μπακογιάννη επιμένει να συνεχίσει η Ελλάδα να συμμετέχει στην διαπραγματευτική διαδικασία!!! Γνωρίζοντας πως ο διαμεσολαβητής δέχεται υποδείξεις και τις εκτελεί "κατά γράμμα", επιθυμεί η χώρα μας να συμμετέχει σε έναν διάλογο που σαν μοναδικό σκοπό έχει να επισημοποιήσει (με την δική μας συνένεση) την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας, αλλά και να θέσει πολύ σοβαρές βάσεις για μελλοντική αλυτρωτική δράση εις βάρος και της γεωγραφικής κυριαρχίας της Ελλάδας (για την περιοχή της Φλώρινας και όχι μόνο)!!!
Ακόμη και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πως εάν ένας αγώνας είναι στημένος, τότε απλά δεν έχει καμία έννοια η συμμετοχή σε αυτόν. Απλά επισημοποιείς την ήττα σου. Η κυρία Μπακογιάννη όμως επιμένει, υπέρ ενός διαλόγου, όντας μη ικανή να ανταπεξέλθει, να απαιτήσει και να διατηρήσει το βασικό του χαρακτηριστικό, δηλαδή αυτό της ισότιμης και δίκαιης προσέγγισης από όλους τους συμμετέχοντες, αλλά κύρια της ουδετερότητας του διαμεσολβητή...
Λυπάμαι πολύ κύριε Αντώναρε, αλλά εάν η Ντόρα γνώριζε αυτά που αποκαλύφθηκαν και δεν αντέδρασε έχει υποπέσει σε τεράστιο πολιτικό και διπλωματικό λάθος. Στην περίπτωση πάλι που δεν γνώριζε τι γινόταν (αποκλείεται να μην ενημερώθηκε από τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών) τότε απλά «δεν κάνει» για το υπουργείο… Και πολύ φοβάμαι ότι δεν κάνει για καμία υπουργική θέση πλην αυτής της υπουργού Αιγαίου, επειδή, πολύ απλά, τα έχει κάνει… θάλασσα!!!
Και για να κλείσω κύριε Αντώναρε, κανείς δεν ρίχνει σκιές στην κυρία Μπακογιάννη. Μόνη της επέλεξε να κινηθεί στον χώρο των «σκιών»… εκτός αν δέχθηκε εντολή από πρωθυπουργό να κινηθεί έτσι, οπότε αλλάζει το πράγμα…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]