Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κ. Ψαριανός δεν βλέπει να υπάρχει καμία παρανομία στην κατεχόμενη Κύπρο


«Η Τουρκική κατοχή

και τα κατεχόμενα

είναι ξεπερασμένα πια»


Ο γνωστός βουλευτής του ΣΥΝ, Γρηγόρης Ψαριανός, σε εκπομπή του στον ραδιοφωνικό Best FM ξεχείλισε για μία ακόμη φορά το ποτήρι της ανθελληνικότητάς του και το επέκτεινε αυτή τη φορά προς την Κύπρο.
Δεν γνωρίζουμε εάν οι συγκεκριμένες δηλώσεις του έγιναν με την «βοήθεια» χασίς και ούτε φυσικά γνωρίζουμε με ποιάς περιοχής χασισάκι μπόρεσε να ολοκληρώσει τον συγκεκριμένο ποταμό από αηδίες.
Δεν προξενεί βεβαίως έκπληξη η συμπεριφορά του εν λόγω βουλευτή (που εισπράττει μισθό παραγωγού ραδιοφωνικής εκπομπής αλλά και του βουλευτή του ΣΥΝ), ούτε έκπληξη είναι ποιοι είναι οι συμπαραστάτες του Γρηγόρη Ψαριανού στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση «πάσης αληθείας».

Ας αναφέρω όμως τις αποσπασματικές δηλώσεις, προκειμένου να σχηματίσετε όλοι εσείς, ιδία άποψη για την ποιότητα της εγκεφαλικής δραστηριότητας και των παραγομένων αυτής, του κ. Ψαριανού.
1.Χτες προχτές, ήμουν στην Τσύπρον, άκουσα Πλατανιά FM. Έχει ένα χωριό που είναι δίπλα στον Άγιο Σωζόμενο, ένα εγκαταλειμμένο χωριό φάντασμα, στα ελεύθερα, στην ελεύθερη Κύπρο… Αυτό ήταν Τουρκοχώρι και το 63’ μπούκαραν οι δικοί μας και τους ξέσκισαν τους φουκαράδες (σ.σ στο 2:26 λεπτό του βίντεο)…
2. Μετά μπήκαν μέσα οι Τούρκοι, οι οποίοι ως γνωστόν δεν μπήκαν στα καλά καθούμενα… κάναμε τις μαλακίες τη μια πίσω απ’ την άλλη. Και μετά μιλάμε για «Τουρκική κατοχή»
3. Εν τω μεταξύ το θέμα έχει φύγει απ’ την «Τουρκική κατοχή» και έχει πάει στους καημένους τους Τουρκοκύπριους που είναι αποκλεισμένοι.
4. Ο μέσος Ευρωπαίος αυτό ξέρει, πάει… «Τουρκική κατοχή» και «κατεχόμενα» είναι πια ξεπερασμένα…
Ως γενικό σχόλιο θα έλεγα πως η πεομάλαξη τελικά τείνει να γίνει ένα ιδιαίτερο σπορ, πνευματικού κυρίως περιεχομένου και ουδεμία σχέση έχει με την πεοχειλία στην οποία παρεπιμπτόντως επιδίδονται σφόδρα πλείστοι όσοι παρουσιάζουν ιδιαίτερες επιδόσεις στην πνευματική πεομάλαξη. Ίσως θα έπρεπε να ερευνηθεί τι τελικά προηγείται από τα δύο (πεοχειλία ή πνευματική πεομάλαξη), όπως επίσης και εάν η πνευματική πεομάλαξη λειτουργεί ως κατασταλτικό της διανοητικής λειτουργίας επιφέροντας ακόμη και την πλήρη παύση κάθε εγκεφαλικής δραστηριότητας...
Τοποθέτηση 1η: Πέρα από το γενικό σχόλιο επί ενός παρεπιδημούντος εγκεφάλου, θα ήθελα να αναφερθώ επί του ξεσκίσματος (προσφιλής έκφραση ή πράξη, άραγε, για τον κ. Ψαριανό;). Και έχω μία απλή ερώτηση: Ήσουν μπροστά κ. βουλευτά του ΣΥΝ ή βασίζεσαι σε «εικασίες» και σε «πληροφορίες» τρίτων; Γιατί, εάν δεν τα είδες, αυτά που ισχυρίζεσαι, με τα ίδια σου τα μάτια, τότε λειτουργείς ως κοινός παραχαράκτης της ιστορίας ή ως «πρακτορίσκος» (τελευταίος τη τάξει) που ασκεί επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου μέσω ψευδών διαδόσεων ειδήσεων που του υπαγορεύει κάποιος τρίτος άγνωστος και λίαν επικίνδυνος για τα εθνικά θέματα της Κύπρου.
Τοποθέτηση 2η: Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο και διατηρώντας το ίδιο λεξιλόγιο «υψηλού επιπέδου» πολυτελούς μπορντέλου, ο κ. Ψαριανός επιμένει πως οι Κύπριοι ήταν τελικά οι θύτες και οι Τούρκοι τα θύματα, που ούτε λίγο ούτε πολύ εξαναγκάστηκαν να μπούνε με τον στρατό τους στην Κύπρο, εξαναγκάστηκαν να βιάζουν και να δολοφονούν. Μήπως κύριε Ψαριανέ, όσες γυναίκες βιάστηκαν δεν έπρεπε να αντιστέκονται, αλλά και να συμμετέχουν πλήρως προκειμένου να δώσουν την ευχαρίστηση μίας αρμονικής σεξουαλικής συνεύρεσης στους Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι ίσως και να απόκτησαν ψυχολογικά προβλήματα μετά από αυτή την συμπεριφορά; Μήπως δεν έπρεπε να πολεμήσουν όσοι σκοτώθηκαν από τουρκικά πυρά ή από τις βόμβες ναπάλμ; Γνωρίζετε κύριε Ψαριανέ ότι ήταν ήδη απαγορευμένες όταν τις χρησιμοποίησε ο Τουρκικός στρατός για να κάμψει την ηρωική αντίσταση των μαχητών της Κύπρου; Μήπως οι νεκροί ανάγκασαν τους Τούρκους να γίνουν δολοφόνοι; Και γιατί αναρωτιέστε κύριε βουλευτά εάν υπάρχει Τουρκική κατοχή; Μήπως πρέπει κάποιος να σας θυμίσει ότι μέχρι και σήμερα υπάρχουν 40.000 Τούρκοι στρατιώτες στο βόρειο τμήμα της πολύπαθης Κύπρου, πάνοπλοι και έτοιμοι να καταλάβουν (ελέω των δικών σας πεποιθήσεων και τοποθετήσεων) και το υπόλοιπο ελεύθερο τμήμα της Κύπρου; Μήπως ο τουρκικός στρατός βρίσκεται σε διακοπές στο βόρειο τμήμα και απλά οι Ελληνοκύπριοι ισχυρίζονται κακόβουλα πως τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τους τάφους των προγόνων τους τα κατέστρεψαν και τα κατέχουν Τουρκικές δυνάμεις και έποικοι από τα βάθη της Ανατολίας;
Τοποθέτηση 3η: Πρέπει να σας συγχαρεί σύμπασα η ανθρωπότητα για τις ανθρωπιστικές σας ευαισθησίες και για το πόσο πολύ συμπονάτε τους Τουρκοκύπριους που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο βόρειο τμήμα του νησιού. Πόσο κακοί άραγε για εσάς είναι οι Κύπριοι κύριε Ψαριανέ; Πόσο κακός είναι όλος αυτός ο κόσμος που βρέθηκε ξαφνικά, από τη μία στιγμή στην άλλη, χωρίς τίποτε και με πολύ μεγάλες απώλειες (σχεδόν κάθε οικογένεια έχει έναν νεκρό ή έναν αγνοούμενο) και τα έχει βάλει με τους Τουρκοκύπριους τους καημένους, που εγκλωβίστηκαν… Αλλά ποιος τους εγκλώβισε αλήθεια κύριε Ψαριανέ; Μήπως ο Τουρκικός στρατός κατοχής; Μήπως η πολιτική απομονωτισμού που ακολούθησαν επειδή δεν ήταν σε θέση οι ηγέτες των Τουρκοκυπρίων και φερέφωνα των Τούρκων (Ντενκτάς) να εμφανιστούν στα διεθνή φόρα (ΟΗΕ κ.λ.π.) και να αιτιολογήσουν την εισβολή και την συνεχιζόμενη ύπαρξη κατοχικών στρατευμάτων; Τελικά, πρώτη φορά συναντώ ανθρωπισμό με παρωπίδες, σε έναν προοδευτικό άνθρωπο που έχει αναγνωρίσει σαν καλύτερες ελληνικές ποικιλίες χασίς, αυτές του Αγρινίου και της Ξάνθης…
Παρατήρηση 4η: Αυτά που γνωρίζει ο μέσος Ευρωπαίος κύριε Ψαριανέ, τα γνωρίζει επειδή άνθρωποι όπως εσείς αντιμετωπίζετε την αλήθεια, την πικρή αλήθεια, με την βοήθεια χημικών και άλλων ουσιών. Επειδή άνθρωποι υπεύθυνοι δεν στάθηκαν στο ύψος των ευθυνών τους για να καταρρίψουν τους ηλιθιωδώς αχαρακτήριστους ισχυρισμούς των διάφορων τουρκικών λόμπι. Οι Ευρωπαίοι, τέλος, αγαπητέ ραδιοφωνικέ παραγωγέ, μπορούν να γνωρίζουν όσα τους λέμε εμείς ή η ιστορία, αλλά οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν πως η Κυπριακή κατοχή δεν είναι ξεπερασμένη. Δεν είναι μόδα το να αγωνίζεσαι να ελευθερώσεις τα σκλαβωμένα χώματα, δεν είναι μία μόδα που όταν περάσει την ξεχνάμε, αγαπητέ αγωνιστή της αριστεράς και της προόδου. Μόδα ίσως είναι να βγαίνεις στο μικρόφωνο και να ξερνάς μέσω μικροφώνου απέναντι στην ιστορία και την αλήθεια… Κι επειδή είναι πολύ της μόδας, οφείλω να σας πω ότι σας βρίσκω πολύ «μοδάτο»!
Αλλά, επειδή έψαξα, βρήκα τους ομοϊδεάτες σας… Θα νιώσετε έκπληξη, επειδή οι θέσεις που κατείχαν και που κατέχουν είναι πολύ πιο επάνω από εσάς…
Ο σύμβουλος του Ραούφ Ντενκτάς (πρώην πρόεδρος της Κύπρου), Μοϊτάζ Σοϊσάλ είπε: «Δεν τίθεται θέμα κατοχής… βάσει των συμφωνιών του ’60 η Τουρκία διατηρεί ΑΚΟΜΗ το δικαίωμα να επέμβει στο νησί…» (παραθέτω και τον σχετικό σύνδεσμο για να επικοινωνήσετε μαζί του και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας μεταξύ τύρου και…)
Ο Μπουλέντ Ετσεβίτ (πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας) χαρακτήρισε την επίθεση κατά της Κύπρου, τους θανάτους και την εξόντωση των Ελληνοκυπρίων ως «ειρηνευτική επιχείρηση για την προστασία των Τουρκοκυπρίων»!!!
Δεν θέλω να σε ρωτήσω πως νιώθεις κύριε Ψαριανέ, που προσωπικότητες αυτού του διεθνούς πολιτικού βεληνεκούς, με την τεράστια προστασία τους στην ανθρωπότητα, στην ειρήνη και τον πολιτισμό, έρχονται ως αρωγοί στην προσπάθειά σου να προωθήσεις την αλήθεια ενάντια στο ψέμα…!
Κι επειδή δεν αντέχω, θέλω να σου στείλω και μία ευχή, έτσι για να μην νιώσεις πως σε αντιπαθώ: «Αγαπητέ μου, νομίζω ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να πας να συνουσιαστείς»… Και αν πας προς την ξεχασμένη (από τον μέσο Ευρωπαίο αλλά και από εσένα) Κύπρο, είμαι απόλυτα βέβαιος πως δεν θα δυσκολευτείς καθόλου στην συνουσία…

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το PrezaTV που μου παρείχε μέγιστη βοήθεια στην συγκέντρωση πληροφοριών
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]