Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία ανευλαβής ιστορία...


Ανευλαβής ή φρενοβλαβής;

Η ντροπή των προοδευτικών πολιτών


Γνωστός μου μετέφερε μία ακόμη ιστορία τηλεοπτικής τρέλας και δεν μπορούσα να τον πιστέψω. Έψαξα να βρω τα «ντοκουμέντα» στο youtube και όταν είδα και άκουσα… δεν μπορούσα να το πιστέψω!
Ο γνωστός Ανευλαβής, στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου έβγαλε όλη την χολή του προς τον Άδωνη Γεωργιάδη!!! Ούτε εγώ τον συμπαθώ, ούτε και τον γνωρίζω τον κ. Γεωργιάδη και φυσικά καμία σχέση δεν επιθυμώ να έχω ή να μου «προσαρτήσουν» ως νομικού του συμβούλου.
Αλλά ας μου επιτραπεί να εκφέρω κι εγώ την γνώμη μου, όχι για το θέμα που συζητούσαν, αλλά για τον τρόπο που ο γνωστός Ανευλαβής απέδειξε πως τελικά το επώνυμο φέρει χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

Ας μου επιτρέψει ο κ. Ανευλαβής να ασκήσω κι εγώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα όπως ακριβώς κάνει και ο ίδιος, ο οποίος ευτελίζοντας (όπως άλλωστε το συνηθίζει) κάθε έννοια διαλόγου μονολογεί βοθρολογώντας, χρησιμοποίησε έναν βόθρο αντί λέξεων,
χρησιμοποιώντας ακραίο και επιθετικό επιλεγμένο λεξιλόγιο (προκειμένου να μπορέσει να τραβήξει την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του), επισυνάπτοντας (πόσο αλήθεια απέχει από τον γραπτό χαρακτηρισμό –φακέλωμα-;) με βαρείς χαρακτηρισμούς τον συνομιλητή του, με άκρως φασίζουσα νοοτροπία (στην πράξη και όχι στα λόγια), επιτιθέμενος μονολογώντας και όχι υπακούοντας στις αρχές του διαλόγου (παίζοντας εκ του ασφαλούς «εντός έδρας») με την ανοχή του παραγωγού-παρουσιαστή της εκπομπής (γνωστού για το στυλάκι «όποιος διαφωνεί μαζί μου σωπαίνει ειδάλλως είναι εχθρός μου») κατάφερε να με κάνει να νιώσω την υπέρτατη αηδία τόσο για την ποιότητά του (που επικαλείται ότι έχει) όσο και για τον γνωστό δημοσιογράφο-παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών (πρώην εκδότη εφημερίδας), αλλά κυρίως για το μέσο που χρησιμοποιούν για να ποδοπατήσουν αλλά και να ποδηγετήσουν τον ανυποψίαστο Έλληνα (όσους έχουν απομείνει) για να καταφέρουν τον στόχο τους (όποιος και αν είναι αυτός).
Αν ο προοδευτισμός εκφράζεται μέσω του κ. Ανευλαβούς, να με συγχωρήσουν όλοι οι προοδευτικοί, αλλά νιώθοντας ντροπιασμένος θα αφαιρέσω από τον εαυτό μου την ιδιότητα αυτή.
Αν ο προοδευτισμός είναι η ανήκεστη επίθεση εναντίον προσώπων και η χωρίς ουσιαστική επιχειρηματολογία κατάθεση θέσεων μέσω ύβρεων και βαρύτατων προσβολών, τότε προτιμώ να απομακρυνθώ από οτιδήποτε «προοδευτικό» που εκφράζει ο κ. Ανευλαβής.
Αν ο προοδευτισμός επιθυμεί να επιφέρει τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία που με τόση έμφαση επιδίδεται ο κ. Ανευλαβής, λυπάμαι, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε εσείς να είστε προοδευτικοί, αλλά απομακρυνθείτε από εμένα.
Γνωρίζω πολύ καλά πως οι προοδευτικοί και δημοκράτες πολίτες καταδικάζουν κάθε προσπάθεια του συγκεκριμένου κυρίου, όπως και άλλων που χρησιμοποιούν ίδιες μεθόδους για να ξεχωρίσουν από το «κοπάδι».
Η δημοκρατία είναι αγαθό, που δυστυχώς βιάζεται με συμπεριφορές όπως του κυρίου Ανευλαβούς. Η δημοκρατία είναι χάρισμα των κοινωνιών, ιδιότητα προς εκμετάλλευση για ένα καλύτερο αύριο και όχι προς εκμετάλλευση από συγκεκριμένους για να προωθήσουν την σαπίλα, την σήψη και την βρωμιά…
Η κενότητα επιχειρημάτων μόνο την ύβρη μπορεί να αντιπαραθέσει, ακόμη και όταν έχει δίκιο. Σταματήστε επιτέλους κύριε Ανευλαβή να βιάζετε την αισθητική μας, αλλά περισσότερο τη νοημοσύνη μας. Ασχοληθείτε με αυτό το χόμπι σας στην παρεούλα σας, όπου βρισκόσασταν έως ότου αναδειχθείτε ως ο «εθνικός υβριστής των πάντων πλην του Μάκη». Μείνετε στην παρεούλα σας, γιατί η προσπάθεια εξάπλωσής σας μόνο ως απόπειρα εξάπλωσης επιδημίας μπορεί να χαρακτηριστεί…

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Η δική σας δημοκρατία μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς επιεικέστερους προς εσάς, από τις δικές σας ύβρεις προς την πραγματική δημοκρατία. Ο προοδευτισμός δύναται να έχει (και έχει) πολλές εκφάνσεις... Απέχει όμως πάρα πολύ από την "προοδευτικότητα" που διαφημίζει ο κ. Ανευλαβής...
Αλήθεια, τι σημαίνει το Ανευλαβής; χωρίς ευλάβεια ή χωρίς αιτία;

To βίντεο δείχνει την σοβαρότητα, την δημοκρατικότητα και το πνευματικό ύψος του κ. Ανευλαβή... Παρακολουθήστε το


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "To kritirio tou ellinikou laou to exete diamorfwsei etsi wste na vgazei autous." Apla teleios o giatros!!!!!!! mh leme vlakeies twra


    """""""""""otan trws ta skata, se peirazoun oi kouventes pou ta perigrafoune""""""""""" RESPECT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]