Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαακασβίλι: Πολεμάμε για τη θεμελίωση της "Νέας Τάξης"


Η κυβέρνηση της Γεωργίας για μία ακόμη φορά διοργάνωσε έναν αιματηρό πόλεμο, χάρη στην υποστήριξη ορισμένων δυτικών χωρών, περιφερειακών και διεθνών οργανισμών.

ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
  • Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,
  • ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Η'
  • Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ;
Όσοι επιχειρούν την χαρτογράφηση και αποκάλυψη της «συνωμοσίας», αναρωτιούνται κατά καιρούς γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει, οχυρώνονται πίσω από έτοιμα «κλισέ» (φασισμός,ανθρώπινα δικαιώματα,τρομοκρατία κ.τ.λ) και υποδουλώνονται σε εξαιρετικά άθλιους ανθρώπους που αποτελούν την αμερικανο-σιωνιστική και αριστεροκρατουμενη ελίτ της εξουσίας.
Αυτό που χτυπούν με τόση μανία, είναι ένα πλέγμα αξιών που δεν συμβαδίζει με τη "νέα τάξη" που προσπαθούν να επιβάλλουν.
Διαισθάνονται τις εστίες της αντίδρασης, ανάμεσα σε λαούς που έχουν ρίζες σε μια πίστη διαφορετική από τη δική τους.
Αντίστοιχο πρόβλημα πνευματικής ασυμβατότητας και προσήλωσης στην ιδέα της εθνικής κυριαρχίας, που εκδηλώνεται και με εθνικιστικές τάσεις, δημιουργεί η Ρωσία, όπως από καιρό έχουν διαβλέψει διορατικοί εργάτες της παγκόσμιας τάξης.αυτή η λεγομένη “νέα τάξη” συνδέεται με αλλαγή συνόρων, με την μετακίνηση ολόκληρων πληθυσμών, με την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητος των λαών, με την δημιουργία ανύπαρκτων κρατών και μάλιστα αυτό το κάνουν με σφαγές, πολέμους, βομβαρδισμούς, εκφοβισμούς. Αυτή είναι η “νέα τάξη” πραγμάτων που υπηρετεί ο Σαακασβίλι!!!!!


ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΔΗΛΩΝΕΙ!!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"!!!

ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η "ΚΑΚΙΑ" ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ"!!!

Η «μηχανή» της «Νέας Τάξης» είναι εν κινήσει και είναι προγραμματισμένη προς μία μόνο κατεύθυνση.

  • Θα καταφέρει άραγε να πετύχει τους στόχους της;
  • Ποια θα είναι η δική μας θέση;
Όποιος δεν παίρνει ΑΝΟΙΚΤΗ και ΚΑΘΑΡΗ θέση πάνω σε αυτά που διαδραματίζονται στον Καύκασο, είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙ ή ΘΥΜΑ της νεοταξικής προπαγάνδας...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]