Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αναμένει βελτιωμένη πρόταση ο Γκρούεφσκι

Άραγε ξέρει ή ελπίζει σε κάτι;

Την ελπίδα ότι ο Μάθιου Νίμιτς θα καταθέσει πολύ καλύτερη πρόταση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το πώς σχολιάζει αναφορές κάποιων μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ μπορεί να προτείνει την ονομασία «Νέα Δημοκρατική Πολιτεία της Μακεδονίας» είπε πως «στο μεσολαβητή για την εκκρεμότητα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς έχει επισημανθεί προς ποιες κατευθύνσεις μπορεί να κινηθεί το όλο θέμα».

Και προσέθεσε: «Σε περίπτωση που κάνει παρόμοια πρόταση, τότε αυτή θα έχει την τύχη που είχε η τελευταία του πρόταση».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]