Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρούεφσκι; Είναι απατεώνας ή απλό πιόνι σε σχέδια άλλων;


Έχει λογική η πολιτική

των Σκοπιανών;


Πριν από εννέα μήνες, κατά την προεκλογική ετοιμασία των Σκοπιανών, ο Γκρούεφσκι είχε κάνει γνωστό ότι είχε σκοπό να θέσει θέμα "μειονότητας" κάτι που ΜΟΝΟ η εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ" είχε επισημάνει ενώ οι άλλες "έγκυρες" εφημερίδες είχαν αγνοήσει εντελώς τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Το ΣΚΟΠΙΑΝΟ εκείνη την εποχή ήταν χρήσιμο για τους "νταβατζήδες" των Δημοσίων έργων προκειμένου να οδηγηθεί η κυβέρνηση σε πρόωρες εκλογές ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ανακατατάξεις στη λίστα των μεγαλο-προμηθευτών του Δημοσίου. Κατά βάθος καμία ουσιαστική ανησυχία πέρα από αυτήν για τον πολλαπλασιασμό των ιδίων κεφαλαίων μέσω στημένων διαγωνισμών κλπ. Ο Γκρούεφσκι από την πλευρά του για να καλύψει την πολυέξοδη εκλογκή του καμπάνια χρειαζόταν πολλά λεφτά και τα οποία μπορούσε να βρει ΜΟΝΟ από τους Σκοπιανούς μετανάστες της διασποράς των οποίων ακόμα και μία μικρή οικονομική συνεισφορά ήταν ζωτικής σημασίας σε μία χώρα όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πληρώνεται με 1000 ευρώ τον μήνα! Κι όμως είναι πραγματικότητα! O Σκοπιανός Πρόεδρος κερδίζει δηλαδή λιγότερα κι από έναν Έλληνα σκουπιδιάρη! Ο Πρόεδρος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ "Μακεδονίας" αμοίβεται με τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει ένας ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ , ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ και ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ "Μακεδόνας" υπάλληλος ΔΕΗ εδώ στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο λόγος που λατρεύουν την Ελληνική "καταπίεση" όλοι αυτοί οι "πυροβολημένοι" αυτονομιστές και δεν διανοούνται να εγκαταλείψουν τη σκλαβιά μετακομίζοντας 5 χιλιόμετρα βορειότερα!
Για να μπορέσει λοιπόν ο Γκρουέφσκι να μαζέψει χρήματα από τους διάσπαρτους ανά τον πλανήτη Σκοπιανούς τους έταξε...ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τους έταξε ότι τυχόν περιουσίες που είχαν στην Ελληνική Μακεδονία ΠΡΙΝ αρνηθούν την Ελληνική τους ιθαγένεια ή πριν συνεργαστούν με τους κομμουνιστές του Τίτο ενάντια στην Ελλάδα θα επιστρέψουν στα χέρια τους. Στους Σκοπιανούς που ζουν στη FYROM είχε υποσχεθεί τα ίδια αλλά και οικονομική ανάκαμψη λόγω της σίγουρης (!) ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Μη μπορώντας να παραδεχτεί τον ερασιτεχνισμό του και τις ολέθριες επιλογές του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής ο Γρούϊος που έγινε Gruev και μετά Gruevski, παίζει το τελευταίο του χαρτί με σκοπό να αποφύγει την εσωτερική κριτική και κρίση
.
Και για να ΜΗΝ του ζητήσουν οι Σκοπιανοί μετανάστες να τους επιστρέψει τα χρήματα που τους πήρε κοροϊδεύοντάς τους άρχισε να μοιράζει άσκοπες βλακώδεις επιστολές που επιβαρύνουν και αδυνατίζουν τη διαπραγματευτική ισχύ της χώρας του πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσει μία μικρή διορία πριν καταλάβει ο λαός της FYROM ... ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ τους έχουν σερβίρει και αρχίσει να κατεβαίνει στον δρόμο
.
Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]