Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παγκοσμιοποίηση: Απαγορεύεται να πιστεύεις στον Θεό και σε οποιαδήποτε ηθική!!!



Η Διεθνής τάση για Παγκοσμιοποίηση και ενοποίηση των πάντων, έχει οδηγήσει τον άνθρωπο και τις ατομικές του ελευθερίες σε έαν τραγικό αδιέξοδο: προκειμένου ο ένας να σέβεται τον άλλο, τότε ο καθένας θα πάψει να έχει δικαιώματα, ακόμη και αυτά του να πιστεύει στον Θεό!!!
Ακολουθεί μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα κείμενα που αποδεικνύουν το μέγεθος της φασιστικής νοοτροπίας των οπαδών της παγκοσμιοποίησης.


Απαγορεύονται όλα όσα έχουν σχέση με τον μαθητή και τον Θεό. Ο Θεός έξω από τα σχολεία. Απαγορεύονται ακόμη και τα σύμβολα πίστης κάθε θρησκείας!!!


Δεν πρέπει να γνωρίζει ο άνθρωπος αυτά που αφορούν την δημιουργία του κόσμου


Απαγορεύεται στους μαθητές να δανείζουν στυλό, ακόμη και ζαχαρωτά που αναγράφουν για τον Χριστό ή την Καινή Διαθήκη! Αποβολές μαθητών σε περίπτωση παράβασης της "εντολής"! Ακόμη και οι προσευχές, αποβάλλονται εκτός αιθουσών!!!


Ακόμη και σε σειρές κινουμένων σχεδίων προωθείται η ομοφυλοφιλία. Άραγε το επόμενο στάδιο θα είναι η προώθηση της κτηνοβασίας; Απαγορεύουν σε γονείς να αρνούνται για τα παιδιά τους την παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων!!!


Προχωρούν την "σπουδή" των συνηθειών της νέας τάξης πραγμάτων και στα δημοτικά, όπου προωθούν μαθήματα για το πως πρέπει να γίνονται οι εκτρώσεις!!! Απαγορεύεται να τιμάται ο πατέρας, ακόμη και σε καρτ-ποστάλ!!!

Εμείς να θυμίσουμε ότι η υπόθεση της μικρής Μαντλίν έχει ανοίξει και πάλι, μετά από πληροφορίες πως "κύκλωμα παιδεραστίας έδωσε εντολή για την απαγωγή της, επειδή θεωρήθηκε πως ήταν καλή περίπτωση"...
Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν τον εξευτελισμό των πάντων και ιδιαίτερα των αποπροσανατολισμό της νεολαίας... οδηγώντας τα εκ του ασφαλούς και με πλήρη νομική κάλυψη στα βρωμερά χέρια τους...

Ευχαριστούμε το HellenicRevenge και τον Κόκκινο Ουρανό για την παράθεση των κειμένων

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]