Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπέγραψε τη συμφωνία εκεχειρίας ο Γεωργιανός πρόεδρος


Η ματιά των εραστών!!!


Ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι δήλωσε σήμερα πως υπέγραψε συμφωνία εκεχειρίας για τερματισμό των εχθροπραξιών με τη Ρωσία στη Νότια Οσετία

«Σήμερα υπέγραψα τη συμφωνία εκεχειρίας», τόνισε.

Όμως, ένα σημαντικό κομμάτι της Γεωργίας παραμένει υπό ρωσική στρατιωτική κατοχή, επισήμανε ο Γεωργιανός πρόεδρος μετά την συνάντησή του με την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις στην Τιφλίδα.

«Σήμερα κοιτάμε το κακό κατευθείαν στα μάτια», είπε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός πρόεδρος και συνέχισε τονίζοντας πως χώρα του δεν θα συμβιβαστεί με οποιαδήποτε κατοχή των εδαφών της από τη Ρωσία.

«Δεν θα παραχωρήσουμε ποτέ ούτε ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο των εδαφών μας», υπογράμμισε.

Ο Σαακασβίλι κατηγόρησε την Δύση ότι δεν αντέδρασε αρκετά έντονα σε προηγούμενες στρατιωτικές κινήσεις της Ρωσίας και δεν επέτρεψε στη χώρα του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Τέλος, ο πρόεδρος Σαακασβίλι χαρακτήρισε τη Ρωσία ως «ένα επικίνδυνο κακό για όλον τον κόσμο».

Σχόλιο

Βέβαια, αυτός που επιτέθηκε και άρχισε να σκοτώνει άμαχους πολίτες πολύ θα ήθελε να "βγει λάδι" και να αθωωθεί στις συνειδήσεις των πολιτών του κόσμου, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν και θα πρέπει ίσως να ευχαριστεί τον Θεό (ή τους δαίμονες, εξαρτάται που πιστεύει) που γλύτωσε από το μεγαλύτερο κακό του πλήρους διαμελισμού της πατρίδας του, εξαιτίας των αποφάσεών του. Διπλά ίσως θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος, επειδή ο ίδιος αναπνέει ακόμη, ενώ χιλιάδες άλλοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας της αλαζονείας του.

Η δήλωση του "ποντικού" Γεωργιανού προέδρου, Σαακασβίλι, πως, υπέγραψε συμφωνία εκεχειρίας και όχι συμφωνία ειρήνης, κρατάει ανοιχτές τις πόρτες επανέναρξης του πολέμου, όποτε αυτός ή οι φίλοι του θεωρήσουν σκόπιμο ή εφικτό!!!

Δεν υπέγραψε την ειρήνη και αποδεικνύει έτσι το πολεμοκάπηλο του χαρακτήρα του, ο φονιάς χιλιάδων αθώων πολιτών. Ζει ακόμη στο όνειρο της βοήθειας από τη Δύση (ΗΠΑ) ή πιστεύει πως με την δήλωσή του αυτή ανακτά το χαμένο του γόητρο;

Μήπως ο γελοίος αυτός τύπος θέλει να ξεχάσει η ανθρωπότητα πως ΑΥΤΟΣ επιτέθηκε και δημιούργησε το "πρόβλημα";

Μήπως αυτό το ανθρωπάκι, που πριν λίγες ημέρες έτρεχε έντρομο να γλυτώσει το τομάρι του, θέλει να ξεχάσουμε όλοι εμείς πως ξεκινώντας τις μαζικές δολοφονίες δεν σεβάστηκε αυτό που στη συνέχεια επικαλέστηκε, δηλαδή την Ολυμπιακή εκεχειρία;

Αυτός ο πρακτορίσκος των ΗΠΑ (Σαακασβίλι) επιθυμεί να διαστρεβλώσει, να αναστρέψει τα πραγματικά γεγονότα και να επαναλάβει προς τη διεθνή κοινότητα αυτή τη φορά, τους βιασμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίθεση του στρατού της Γεωργίας και να βιάσει έτσι για μία ακόμη φορά την συνείδηση αλλά και την λογική όλων μας, λέγοντάς μας πως δεν είναι δυνατόν να κήρυξε αυτός τον πόλεμο επειδή έλειπε ο Γεωργιανός υπουργός Άμυνας σε διακοπές;

Η ηλιθιότητα πληρώνεται και δυστυχώς, στην περίπτωση της Γεωργίας, η ηλιθιότητα του Προέδρου της πληρώθηκε με το αίμα αθώων πολιτών.

Οφείλει η παγκόσμια κοινότητα να σύρει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον ελεεινό αυτό τύπο και να του απαγγείλει κατηγορίες για μαζικές δολοφονίες γυναικών και παιδιών, που έγιναν μετά την εντολή έναρξης αυτής της ανήθικης (πότε άραγε είναι ηθική;) επίθεσης! Σιδηροδέσμιος πρέπει να οδηγηθεί και να τοποθετηθεί εμπρός στη δικαιοσύνη ο σφαγέας αυτός, που τολμά να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, αλλά μόνο συνθήκη εκεχειρίας, λέγοντας (ψιθυρίζοντας για την ακρίβεια) πως θα επιτεθεί και πάλι, μόλις οι συνθήκες του το επιτρέψουν.

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]