Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπρηστική επίθεση στα γραφείου του "Στόχου"


Φασιστικής νοοτροπίας

πολιτική επίθεση


Αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς πέταξε ομάδα επτά αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας Στόχος, στον 8ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Πατησίων 3.

Η εμπρηστική ενέργεια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, το δε μέγεθος της ζημιάς δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Δεν αναμένεται να συλληφθεί βεβαίως κανείς, όπως απολύτως βέβαιο πρέπει να θεωρείτε πως το ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να καταδικάσει αυτή την επίθεση. Σε άλλες επιθέσεις στέκεται αρωγός και σε άλλες εμπρηστικές επιθέσεις "ποιεί την νήσσαν" (κάνει την πάπια επί το λαϊκότερον).

Δεν έχει σημασία ποιόν καίνε πια αυτά τα καλόπαιδα που έχουν την "ικανότητα" να κινούνται μέσα στις σκιές και να μην συλλαμβάνονται ποτέ. Δεν έχει σημασία αν θα βγούνε τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την οποιαδήποτε επίθεση γίνεται (σχεδόν πάντα προς μία συγκεκριμένη πολιτική παράταξη).

  • Σημασία έχει να κινητοποιηθεί ο κατάλληλος εκείνος μηχανισμός που θα συλλάβει και θα οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τα "κοινωνικά αποβράσματα" που πραγματοποιούν αυτές τις επιθέσεις.
  • Σημασία έχει το κράτος να προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες του και τις περιουσίες του.
  • Σημασία έχει έμπρακτα να αντιμετωπισθεί η κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης που γίνεται από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, σε πολύ συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.
  • Σημασία έχει το κράτος και τα όργανά του να πάψουν να είναι θεατές στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται και που αποσκοπεί στην διάλυση κάθε έννοιας νομιμότητας.

Σταματήστε τους επιτέλους...

Αναλογιστείτε τι πρόκειται να γίνει εάν κάποιοι αποφασίσουν (δικαίως ή αδίκως) να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να υπερασπιστούν όσα τους ανήκουν...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]